Magnetické Auto Držiaka Telefónu Air Vent Klip Mount Stojan do Auta Pre iPhone 11 Samsung S10 S9 Magnet GPS, Mobilný Telefón, Držitelia

Novinka

€0.25

Funkcie:

1. Silný magnet: magnetický stojan má 5 silných magnetov, ktoré môžu poskytnúť silné magnety.Aj keď vaše auto je na nerovné cesty, telefón bude veľmi bezpečné a stabilné.

2. Rozšírené silikónové ochranné klip držiaka telefónu: robustné a pevné, nemusí byť nainštalovaná na palubnej doske, nebude blokovať počas jazdy, a nebude poškodenie vozidla otvory.

3. Anti-jeseň dizajn: vonkajší plášť z magnetický rám je vyrobený z hliníkovej zliatiny a plastu.Elegantný vzhľad, unikátny dizajn mini formát, hmotnosť je o 28 gramov, silný magnet a lepší klip, účinne zabraňujú stojan z pádu počas používania.

4. Jednoduchá inštalácia: Tento produkt je veľmi jednoduchá inštalácia, žiadne ďalšie nástroje sú potrebné, a inštalačný proces je veľmi pohodlné.

5. Zápas vzhľad vozidla: Tento výrobok zodpovedá vzhľad vozidla veľmi dobre, a bude tam byť žiadny zmysel porušenie po inštalácii.

Popis:

Tento magnetický stojan môže poskytnúť silné magnety.Keď auto jazdí na nerovných cestách, mobilný telefón bude tiež veľmi bezpečné a stabilné.

Špecifikácie:

Hmotnosť: 95g

Materiál: hliníková zliatina + plast

Veľkosť: 56.3*29.6*10.2 mm

Package Zahrnuté:

1 ks * Magnetický stojan

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: držiak do auta telefón, iphon x, auto držiak na mobil, držiak do auta, držiak telefónu, auto držiak na mobil, iphon xr, auto podporu xiao, držiak telefónu, car xiaomi.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Magnetické Auto Držiaka Telefónu Air Vent Klip Mount Stojan do Auta Pre iPhone 11 Samsung S10 S9 Magnet GPS, Mobilný Telefón, Držitelia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty