Universal Car Phone Držiak o 360 ° Otáčanie Auta Spätné Zrkadlo Mount GPS Telefón Držiak Pre 47mm-71mm Široký Mobilné Telefóny

Novinka

€1.24

Universal Car Phone Držiak o 360 ° Otáčanie Auta Spätné Zrkadlo Mount GPS Telefón Držiak Pre 47mm-71mm Široký Mobilné Telefóny Funkcie:

1. Silný kompatibilita: telefón držiak je kompatibilný so všetkými mobilnými telefónmi a zariadeniami, s 47mm-71mm šírka.

2. Vysokokvalitného ABS materiálu, odolné a nie ľahko poškriabať, štýlový dizajn, jednoduchá inštalácia, jednoduché a praktické.

3. Môže byť inštalovaný nielen na spätného zrkadla v aute, ale aj na sedadle.

4. S ľahkým push, stojan môžu byť skryté.Jednou rukou dotknite sa robí vodičský bezpečnejšie.Sklápateľné a skladací, vhodný pre zdvihnúť telefón.

5. 360-Stupňové otáčanie hriadeľa môžu poskytnúť vám najlepší pozorovací uhol na zabezpečenie bezpečnej jazdy.Môžete umiestniť svoje telefónne v ľubovoľnom smere (horizontálne, vertikálne, atď.) ak si chcete vychutnať najlepšie zážitok z jazdy.

Popis:

Meno: Auto Teleskopický Držiak Na Mobilný Telefón

Farba: Čierna

Materiál: ABS

Čistá Hmotnosť: Cca 70g

Platné Mobilný Telefón: Vhodné Pre 47mm-71mm Široký Mobilné Telefóny

Package Zahrnuté:

1 * Držiak Na Telefón

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: Držiak Do Vozidla, gp tracker, obväz držiaka telefónu, držiak do auta na tablet, držiak na menovku, palcový tablet, mount šok, mont pero, ford ka mobilný telefón majiteľa, coffe držiak do vozidla.

Názov Značky lcyonger
Farba čierna, biela
Materiál ABS
Pôvod CN(Pôvodu)
Výška 210mm
Farba Meno čierna
Podpora Veľkoobchod, Dropshipping

Napíšte svoju recenziu!

Universal Car Phone Držiak o 360 ° Otáčanie Auta Spätné Zrkadlo Mount GPS Telefón Držiak Pre 47mm-71mm Široký Mobilné Telefóny

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty