Autosedačky Prípojného Vozidla Zadné Sedadlo Mobilný Telefón, Ipad Opierky Hlavy Vzadu Riadok Teleskopický Držiak Na Stenu Pre 4-11 Palcový Mobilný Telefón, Tablet

Novinka

€3.49

Popis:

1. Tri-level design je jednoduchý a nie je jednoduché.Používa tri etapy dizajnu.Každý komponent je pevne pripojený k poskytujú väčšiu stabilitu a stabilitu prístroja.

2. Štandardné otvor pozícia nie je blokovaný a je vyhradený otvor pozície okolo veľkého-priemer prípravok nebráni používať funkcie tlačidiel, ako napríklad dátový kábel, slúchadlá kábel a tlačidlo napájania.

3. Dieťa výrobky vytvoriť šťastný priestor pre deti a vytvárať bezpečné prostredie pri jazde pre seba.

4. Spony typu je stabilný ako Taishan, a inovované pracky dizajn poskytuje 10-krát inštalácie uchopenie.Zariadenie je stabilné, povrch vozoviek je stabilné, a hrbole nie sú otrasená.

5. Tlak-typ inštalácie je pohodlné, vstavaný vysoko odolných elastická kompresia systém zmenší voľne, ľahko sa inštalujú, ľahko demontovať, a má pevnejšie uchopenie.

6. Push dizajn, šírka môže byť upravená tak, slobodne, a vstavaný silný prameň prijíma push dizajn, ktorý môžete upraviť šírku rôznych modelov.

7. Veľké Zvieracie Kompatibilné telefóny Tablety sú kompatibilné s 4-11 palcový mobilné telefóny a tabliet zariadenia.

8.360° univerzálny smerom sa máte pod kontrolou.Pomocou riadenia loptu dizajn uhol nastaviť nulovú mŕtvy uhol na vôli a dodržiavať uhol pohľadu, z každého pohľadu.

9. Intímne starostlivosť nie je na škodu stroj, dovezené odpočet EVA ochrany životného prostredia materiálov, starať sa o zariadenie, aby ste mať žiadne starosti.

Špecifikácie:

[Product Name]: Kolo Auto Vankúš Držiak

[Kompatibilný size]: 4-11 palcový mobilný telefón alebo tabliet zariadenia

[Špecifikácia size]: 18 * 7 * 12 CM

[Hrubá hmotnosť]: 66.16 g (zadná konzola) + 71.45 g (klip)

[Balenie veľkosť boxu]: 20 * 5.5 * 10 cm

Package Zahrnuté:

1*držiak

Štítky: auto držiak na opierku hlavy, skladací držiak do vozidla, auto opierky hlavy háčik, tablet okruh, držiteľ, mobilný telefón stojan, cellfone držiak do vozidla, auto kabelka držiteľ, tablet panel držiteľ, coffe držiak do vozidla, opierky hlavy mount pre tablet.

Pôvod CN(Pôvodu)
Kompatibilné veľkosť 4-11 palcový mobilný telefón alebo tabliet zariadenia
Dropshipping, Veľkoobchod Podpora
Materiál //
Farba Meno čierna

Napíšte svoju recenziu!

Autosedačky Prípojného Vozidla Zadné Sedadlo Mobilný Telefón, Ipad Opierky Hlavy Vzadu Riadok Teleskopický Držiak Na Stenu Pre 4-11 Palcový Mobilný Telefón, Tablet

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty