ATOTO Auto Qi mobilný Telefón, Nabíjačku Inteligentné Infračervené Rýchle Nabíjanie pre iPhoneX Samsung Stojan Air Vent Mount Auto Držiaka Telefónu

Novinka

€32.81

Kupujúci zobrazené:

Nemôžete bezdrôtové nabíjanie/Bez Svetla/nemôže zavrieť a držte telefón?

1. Či už váš telefón má bezdrôtové nabíjanie fungovať?Ak nie, musí byť zhodné s bezdrôtové nabíjanie prijímač nefunguje správne.môžete skontrolovať na tento odkaz

2. Nabíjačka do auta výstupný výkon potreba presahuje 15 W. Ak je príliš nízka, bezdrôtové nabíjanie funkciu možno nemôže fungovať.

3. Žiadne kovové predmety podľa telefón prípadu, ako aj prípady s prílohami, ako prstene, karty, pop zásuvky, alebo magnety, nie sú podporované..odporúčame testovanie s holými telefón po prvé.

ATOTO Freeholder Auto, mobilný Telefón, Nabíjačka, Držiak - Panel/Air Vent/Sklo Mount-Vhodné pre Qi Telefónov s podporou pre iPhone 12/12 Pro/12 Pro Max/pre Samsung Galaxy S20/S10/pre Note20

Celkový Výstupný Výkon: 5W / 7.5 W / 10W / 15W Max

Vstup:5V/2A . 9V/2A . 12V/1.67 A

Fix Pozícia: Air Vent Mount / Panel / Sklo

Šírka Clmp Rameno: 7-10 cm

Vstupné rozhranie:Bezdrôtové nabíjanie držiak do auta

Použiť model: Kompatibilné s technológiou Qi štandard bezdrôtového nabíjania modely

Vstupné rozhranie: Typ-C

Otváranie a zatváranie metóda: Automatické indukčné zámok, otvorte tlačidlá na oboch stranách

LED Indikátor Nabíjania

QC 3.0/2.0, auto nabíjačky, ktoré sú vyžadované

Infračervené, Indukčné Rýchlo, Bezdrôtová Nabíjačka Pre iPhone/ Pre Samsng / Pre Xiao /Pre Huawei

Balík Obsahuje:

1 x držiak do Vozidla

1x Nabíjačka do Auta

1 x prísavný držiak

1 x odvzdušňovací klip

1 x Dátový kábel

1 x Manuál

Poznámka:

Pre 15W/10W/7.5 W rýchle nabíjanie, QC 3.0/QC 2.0 nabíjačka do auta je žiadané. 5W štandard bezdrôtového nabíjania pre všetky ostatné Čchi-enabled smartphones, 5V/2A adaptér je žiadané.Obvody a obvody sú vo vnútri zariadenia, prosím, nepoužívajte nabíjačku pod ultra-vysoké teploty.

Viacero Inštalácií & Nastaviteľné Pozorovacie Uhly

360°loptu spoločné a 210° nastaviteľné teleskopické ramená umožňujú nastavenie držiaku a akomkoľvek uhle, a potom môžete mať ideálne a bezpečné pozorovací uhol ak chcete uskutočniť telefonický hovor, použite navigáciu, alebo akékoľvek iné Aplikácie.

Telefón Prípadoch Prostrediu

Nie je potrebné, aby sa z vášho telefónu prípade aj počas nabíjania.Napríklad, guma, plast, alebo v prípadoch, s hrúbkou do 4 mm sú vhodné.Upozorňujeme však, že kovov a peňaženky prípadoch, ako aj prípady s prílohami, ako prstene, karty, pop zásuvky, alebo magnety, nie sú podporované.

Inovovaný Klip Háčik Dizajn

Klip háku bude chytiť jednu z auta air vent lamelami a s poistnú maticu, dĺžka háčika môže byť upravená, aby zodpovedala šírke air vent ventilátor čepeľ, ktorá rieši telefón držiak na vaše auto air vent oveľa viac pevne v porovnaní s bežnými klipmi.Stačí otočiť poistnú maticu opraviť a odstrániť držiteľ ľahko.

Byť Nebojácny z Hrboľaté Cesty

S inováciou air vent klip a silnú prísavku, nabíjačky môže byť stanovená na vaše auto air vent, čelné sklo a panel stably (Textúrou tabule nie sú podporované, aj mäkké, vinyl, zakrivené, plyšové tkaniny, alebo nerovný povrch).

Bez nabíjačky pádu rozptýlenie a zameral sa na vašu jazdu.

Umývateľný & Opakovane Prísavkou

Po použití ju na dlhú dobu, môžete vyčistite prísavku s teplou vodou a nechajte ho vyschnúť obnoviť svoju zlepenia.

Okrem toho, prísavný držiak je možné znovu použiť, môžete presunúť z jedného miesta na druhé na palubnú dosku alebo čelné sklo voľne.

LED Indikátor Nabíjania

Tam je LED indikátor nabíjania na spodnej časti nohy, keď je telefón sa správne nabitá, indikátor ukazuje zelenú, ako je batéria nabitá, potom svetlo vypnuté.Navyše, ak existuje akékoľvek abnormality, indikátor sa rozsvieti červené svetlo.Taký indikátor bude vás informovať o stave nabíjania kedykoľvek.

Brilantné Kompatibilita

S nastaviteľným arm šírka a 3-úrovne elastická spodná noha, ATOTO bezdrôtová nabíjačka do auta je použiteľné na všetky druhy mobilných telefónov s bezdrôtové nabíjanie fungovať na trhu.

Infračervené Snímanie Auto Kontrolu Zbraní

S infračervený senzor, keď je telefón v blízkosti nabíjačku vysielač rozhranie do 10 CM, ramená uvoľní automaticky, a potom spojka automaticky, keď je telefón umiestnený na nabíjačku.Určite Jednou rukou zabezpečuje bezpečnú jazdu.

Dual-Člennej Uvoľnenie Možností

Stlačte na rýchle uvoľnenie tlačidla na ľavej strane alebo dotykom touchpadu na pravej strane, jeden z nich vám môže pomôcť uvoľniť nabíjačku.Podstatné je, že tieto dva spôsoby, ako sa navzájom dopĺňajú a záruka môžete odstrániť váš telefón len o jednoduché a rýchle jednej strane pohybu.Aby sa vaše oči na cestách, a majú omnoho bezpečnejšie šoférovanie.

15W Super Rýchle Nabíjanie

Najnovšie Qi bezdrôtové nabíjanie technológie a veľké vstavané elektrické cievky zabezpečenie maximálneho výkonu, a potom telefónu môžete nabiť rýchlejšie.Okrem toho, na základe Cudzieho telesa Detekcie (FOD), nabíjačka môže chrániť váš telefón automaticky prerušenia dodávky energie, ak nie je rušenie spôsobené cudzí objekt.

O Zásielke

Všetky objednávky bude dodaný prostredníctvom nadväznosť doručenie do 24 pracovných hodín po kupujúci dokončí platby, a sledovacie číslo bude odoslaný alebo e-mailom na vás, akonáhle sú k dispozícii.

Štítky: držiak do auta telefón, stôl hrniec, motocykle telefón mount, auto držiak na mobil, YUJI, earpod bezdrôtový nabíjací stojan, wireless mobile nabíjací stojan, obnoviť kábel, nabíjací stojan, coffe držiak do vozidla.

Materiál ABS+Acyklické
Pôvod CN(Pôvodu)
Farba Meno čierna
Veľkoobchod/Drop Shipping Podpora
Kompatibilné 1 Auto Bezdrôtová Nabíjačka pre Huawei P30 30 20 pro xiao mi 9
Funkcia Bezdrôtová Nabíjačka Auto Pre Xiao mi 9 mix 3
Opravy Polohy Air Vent Mount / Panel / Sklo
Vhodné pre iPhone 11 / 11 pro / 11 pro max / XS Max / Xs / X / 8 / 8 Plus
Výstup 5V/2A . 9V/2A . 12V/1.67 A
Celkový Výstupný Výkon 5W / 7.5 W / 10W / 15W Max
Efektívny A Spoľahlivý Chargin Infračervené Snímanie Auto Kontrolu Zbraní
Kompatibilné 2 Rýchlo Nabíjačka pre Samsung Galaxy Note 10 9 / S10 S9 S8 S7Plus
Číslo Modelu ATOTO Bezdrôtová Nabíjačka
Druh 2 v 1 Inteligentné Infračervené Qi Bezdrôtová Nabíjačka

Napíšte svoju recenziu!

ATOTO Auto Qi mobilný Telefón, Nabíjačku Inteligentné Infračervené Rýchle Nabíjanie pre iPhoneX Samsung Stojan Air Vent Mount Auto Držiaka Telefónu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty