2020 Zdvíhateľnej Telefón Skladací Držiak na opierku hlavy Mobilný Telefón Stojan pre Sedadiel Auta pre Tablet Univerzálny Smart Phone

Novinka

€7.84

2020 Zdvíhateľnej Telefón Skladací Držiak na opierku hlavy Mobilný Telefón Stojan pre Sedadiel Auta pre Tablet Univerzálny Smart Phone

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Autosedačky Držiaka Telefónu : smartphone stojan môže držať mobilný telefón vhodnú vzdialenosť s očami ako aj voľné ruky.Môže zostať bezpečne v aute.Poskytuje príjemný čas pre vás počas nudné a dlhé cestovanie v čase.

2. Odolný Materiál : Vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiálu, ktorý je odolný a nie je ľahké nedeformujte, nebude hrdze a ľahko sa čistí.

3. 360 Stupeň Ratatable : Možno otáčať o 360°, a akomkoľvek uhle, môžu byť upravené v bude pre jednoduché pozeranie.

4. Jednoduchá Inštalácia : Jednoduchá inštalácia a odstránenie.Žiadne nástroje, ktoré sú potrebné pre inštaláciu.

5. Veľkosť : telefón držiak je kompatibilný s väčšinou telefónu a tabletu v 4.5-7.8 palcový šírku.Zaťahovacej rameno môže úsek 8.6 cm dlhé, čo znamená, že bez ohľadu na to, ako priestranné, alebo compact, vaše auto je tento skladací držiak bude spĺňať všetky vaše potreby.Vhodné pre všetky automobilové sedadlá s 2 kovové tyče v šírke asi 5.3-7.0 cm.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Popis:

Materiál: ABS plast

Kategória: Ako na obrázku zobrazené

Batéria: Nie

Farba/Štýl: Ako zobrazuje obrázok

Hmotnosť: 215 g

Použitie: pre autosedačky, Tablet, Univerzálna Smart Telefón, opierky hlavy

Balenie Obsahuje:

1 x Zdvíhateľnej Auto Držiaka Telefónu

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: vw tablet držiak do auta, 31pin, držiak do auta na tablet, auto držiak na mobil, palcový tablet, qi, magnetické prísavky telefón mount, coffe držiak do vozidla, držiak do vozidla tablet, karty telefónu stojan.

Farba Meno čierna
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

2020 Zdvíhateľnej Telefón Skladací Držiak na opierku hlavy Mobilný Telefón Stojan pre Sedadiel Auta pre Tablet Univerzálny Smart Phone

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty