1L Horizontálne Príručka Klobása Maker Ručné Plastové Mäso Stuffer Plnený Klobásou Náplň Kuchynský Nástroj Stuffer Zúženie Trubice

Novinka

€7.76

Odrážky:

1、Vysoko kvalitné Materiály: Hlavne vyrobené z pevného potravín-kvalitné plastové, môže odolať silným tlakom, nie je ľahké zlomiť, odnímateľný, vhodné pre čistenie klobása stroj.

2、Odolné a Jednoduché Použitie: Vložte mäso v stuffer, a potom otočte rukoväť,veľmi pohodlné a rýchle ovládanie jednou osobou, a to trvá len málo času na dokončenie.Môže byť použitý pre mnoho rokov, šetrí priestor a uvoľňovanie hluku bez rušivých ostatných.

3、Inovatívne Darček: Jednoduché ovládanie, ručné a ľahké urobiť.To je inovatívny darček pre varenie, priatelia, matky, kuchári.

4、4 Trysky: 4 trysky na splnenie rôznych potrieb.Sú 14 mm, 18 mm, 22 mm a 26 mm.Môžete slobodne si vybrať dĺžku a priemer klobása, čo vám umožní, aby všetky druhy čerstvých klobás ľahko doma.

5、Široké Uplatnenie: je Veľmi vhodný na výrobu klobásy, párky v rožku, klobása a tak ďalej.Uvedomte si svoje DIY gurmán zábavu.

Špecifikácia:

Názov: Plastové Prísavky Horizontálne Klobása Stuffer

Hmotnosť výrobku: o 370g (bez trubice)

Hmotnosť balenia: o 549g

Klystír trubice váha: cca 50g

Kapacita: 1 L

Veľkosť produktu: o 31*13*17.3 cm (dĺžka sa 45CM po klystír trubice je nainštalovaný)

Veľkosť balenia: o 26*14*18 cm/10.24*5.51*7.08 v

Balenie: boxy

Balenie Zoznam:

1*Manuálne Klobása Maker

4*Trubice

Štítky: stojan na wc, sausag stuffer, mačiatko wc, veľké wc, pouc, detské sedadlo na wc, mäkké wc, tortu tráva, 295 striebro, flush rúry.

Certifikácia CIQ
Číslo Modelu Klobása stroj
Veľkosť Produktu 31*13*17.3 CM
Kapacita 1L
Názov príručka klobása stuffer
Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)
Špeciálne Nástroje Typ Iné
Funkcia Eco-Priateľský

Napíšte svoju recenziu!

1L Horizontálne Príručka Klobása Maker Ručné Plastové Mäso Stuffer Plnený Klobásou Náplň Kuchynský Nástroj Stuffer Zúženie Trubice

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty