Pan Rukoväť Silikónový Kryt Rukoväte Rukoväť Zahŕňa Teplo Odolný Kuchynský Riad Non-Sklzu Pre Kovové Panvice Panvica Panvica Hrniec Klipy

Novinka

€2.14

Funkcie

1. Silikónová rukoväť kryt + 2 silikónové pomocné rukoväte sú vhodné pre väčšinu varenie riadu rukoväte, tradičné liatinové skillet pomocné rukoväte a dvojité rukoväť panvice.Ideálne pre všetko, čo z medi na liatina skillets a každodenné použitie doma alebo kempovanie.

2. Dobrá tepelná odolnosť: Silikónové skillet kryt, horúce rukoväť držiak Vyrobený z vysoko kvalitnej tepelne odolné silikónové na ochranu rúk pred vysokou teplotou až 475 stupňov F / 250 stupňov C.

3. Trvanlivé a ľahko sa používa: silikónové hot rukoväť kryt držiaka môžu byť pripojené k liatinové panvice.Špeciálne navrhnuté tak, anti-slip štruktúru a vnútorné silikónové rebra obilia na rukoväť môže poskytnúť tesný uchopenie pri pohybe ťažkých horúcu panvicu a zabrániť pádu.

4. Pohodlné skladovanie: Háčiky sú určené na zavesenie ľahko a ušetriť miesto.Ľahko sa prenáša a ľahko sa čistí, uložte ho na čistom, suchom mieste mimo dosahu priameho slnečného svetla.Rukoväť kryt je skvelým pomocníkom pre tradičné aj liatinové skillets.

5. Pomocou držiaka, keď prichádza kontaktovať s plamene, nedávajte tento držiak na, zatiaľ čo je v rúre.Silikónové rukoväte by mali byť prijaté mimo riadu pred dať do horúcej rúre.Nepoužívajte pri teplote vyššej ako 250 ° C/475 stupňov F.

Špecifikácia

Materiál: Silica Gel

Farba: Čierna Zelená Červená Bule

Veľkosť: S: 13.5x5.7x2.2 CM / Kryt :9.3x3.7x3.9 cm

Balenie Obsahuje:

1 x Rukoväť

1 x Kryt

Štítky: xr iphone prípade tvár.

Certifikácia CIQ
Špeciálne Nástroje Typ Iné
Funkcia Eco-Priateľský
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Iné

Napíšte svoju recenziu!

Pan Rukoväť Silikónový Kryt Rukoväte Rukoväť Zahŕňa Teplo Odolný Kuchynský Riad Non-Sklzu Pre Kovové Panvice Panvica Panvica Hrniec Klipy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty