Domácnosti Praktický Mini Občerstvenie Taška Fóliou Klipy Strane Tlak Vákua Potravín, Zachovanie Tesnenie Stroj Kuchynské Potreby

Novinka

€1.98

Popis produktu: Meterial:ABS Farba:náhodne Čistá hmotnosť:0.05 kg Veľkosť:4 * 3.5 * 14.4 cm Stav:Úplne nový Množstvo:1 ks Funkcie: 1. Pečať otvor pre duálne použitie.Žiadna batéria, malý a šikovný na prepravu, dobré tesnenie. 2. Taška tesnenie stroj nie je len tesnenie stroj, ale otvorením prístroja.Jedinečný zámok a háčik je možné vypnúť, keď nie v použitie a zavesiť nad každom rohu kuchyne.Veľmi bezpečný a praktický mini taška tesnenie stroj. 3. Taška fóliou je ideálny pre utesnenie mylar a obilné vrecia, plastové stranou rukoväte tašky, strelec taška a plastových kolieskach.Nie je potrebné kupovať mraznička tašky už.Opakované použitie pôvodný taška miesto.Udržuje potraviny a občerstvenie čerstvější dlhšie.Znížiť odpad z potravín. 4. Toto teplo tmel stroj je mini a prenosné. 5. ABS materiál, vysoká a nízka teplotná odolnosť.Non-jedovaté, bez zápachu, odolné a kompresie, vyrobené s presnosťou, líder v rafinované čistiace a kuchynské produkty.Veľkosť: 4 * 3.5 * 14.4 cm Balík obsahuje: 1 * Plastová Taška Fóliou(Bez Batérie)

Poznámky: 1.Skutočná farba sa môže mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty. 2.Prosím, aby 1-3 mm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: mivi kuchyňa skladovanie, plastových fólií, mlieko, čaj fóliou, skladovanie tin kuchyňa, box chlieb, automatický zásobník fóliou stroj, tmel tesniaci stroj, dávka, zásobník tesnenie stroje, box potravín.

Druh Špeciálne Nástroje
Certifikácia CE / EÚ, CIQ, EHS, FDA, LFGB, SGS
Pôvod CN(Pôvodu)
Špeciálne Nástroje Typ Fóliou
Materiál ABS
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Číslo Modelu Denný Plastového Vrecka Tesnenie Stroj

Napíšte svoju recenziu!

Domácnosti Praktický Mini Občerstvenie Taška Fóliou Klipy Strane Tlak Vákua Potravín, Zachovanie Tesnenie Stroj Kuchynské Potreby

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty