Kráska a Zviera Konzervované Kvety Červené Večný Ruže Kvet V Sklenenou Kupolou Valentine Darček pre Priateľku Dropshiping

Novinka

€13.45

REÁLNE VZRÁSTOL VYROBENÉ VEČNÝ - je To symbol večnej lásky, večnej rodina, večné priateľstvo.Konzervované ruží je tiež nazývaný "večným rose", "nesmrteľné " ruža", vyrobená z prírodného rose s jedinečným konzervovaním pre pobyt čerstvé a krásne navždy za normálnej teploty.

UNIVERZÁLNY - zachovaných rose sedí v high-end darčekovej krabičke môže byť použitý ako suvenír/luxusné predstaviť svojho milenca, priateľov alebo rodiny, alebo ako remeselné vyzdobiť svoj make-up tabuľku, alebo ako šperky box alebo krúžok políčko, ak budete mať kvet von.

JEDINEČNÝ DARČEK - Ruže s slabé vôňa môže byť jedinečný darček, ako je valentín darčeky, deň Matiek darčeky, darček pre kamarátku, narodeninové darčeky pre ženy, obľúbené darčeky pre ženy, ženské darčeky, darček pre priateľku pre koho máte radi: žena, mama, teta, stará mama, sestra, manželka, dcéra, jej, dievčatá, priateľku, snúbenica, atď.

TRVALÉ UCHOVANIE - Handmade konzervované ruží je odlišné od prírodných kvetov, ako ich názov: udržať čerstvé, večný kvety má vysoko techniky a životného prostredia chemické látky, aby sa počas 3 - 5 rokov bez zalievanie a denne ochrana, len tým, že im čisté a v normálnom prostredí.

011013:SKU alias nemôže vyplniť špeciálne znaky, zákonné znaky ako anglické písmená, čísla, medzery, atď., dĺžka nemôže prekročiť 20 znakov, vstup je červená ruža s box s LED.

Štítky: xr telefón prípade námestie poriadne.

Pôvod CN(Pôvodu)
Príležitosti Valentína
Typ 1 Dekoratívne Kvety & Vence
Funkcie 2 Rose Sklo Dome
Funkcie 1 Festival alebo valentínske Darčeky
Názov Značky SZVVI
Typ 4 Kráska a Zviera Červená Ruža
Štýl Kvet + Váza
veľkosť Večná Ruža
Funkcie 3 Drevené Prípade Ruže
Typ 3 Večný Červená Ruža
Klasifikácia Sušené Kvety
Materiál Živica
typ 2 LED Light Rose
kvet štýl kvet hlava
Druh Rose

Napíšte svoju recenziu!

Kráska a Zviera Konzervované Kvety Červené Večný Ruže Kvet V Sklenenou Kupolou Valentine Darček pre Priateľku Dropshiping

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty