Slnečnice Kytice Hodvábneho Kvetu Kvalitný Umelý Kvet Domov Garden Party Svadobné DIY Dekorácie

Novinka

€2.06

🌺Realisticky umelá kvetina,čistý a elegantný,môžete pracovať s týmito hodvábu kvetov vytvoriť mnohé krásne kytice pre DIY kvetinovú výzdobu interiéru, ktoré sa perfektne hodí do vašej osobnej dekor.

🌺Prirodzene vyzerajúce umelé kvety,Vysokú kvalitu a živě farebné s reálnymi dotyk, prirodzene vyzerajúci.Mäkké a veľké umelé pivónia, kvety decor vhodný pre Domáce, Tabuľky, Svadbu, Večierok, Stretnutie Izba dekor a kdekoľvek chcete.

🌺Materiál: Vyrobené z hodvábnej látky, plastové pól, kvet uprostred drôt ,môže byť ohnutý tvar alebo slivka, bez obáv o ohýbajú konáre spôsobené dopravou.

🌺Ideálny pre váš domov, svadby, office, party, záhrada, kaviareň a iné miesto, dekorácie.

🌺Klasická Elegancia, táto farba skvelé pre použitie ročníka tému, a vintage štýl, sušené kvety.Aj pre vence, DIY projekt, centrum kusov a kvetinové list dekor, aby sa pekné pridané a otepľovanie dotykom akéhokoľvek interiéru.

Funkcie:

-Materiál: PE Umelé Kvety,jasné, eleganciu a čerstvé zodpovedajúce vo svetlých farbách.Viac kreatívne tvary,dávať ľuďom neopísateľný pocit pohodlia

- Keramické umývadlo, s jemnými falošné kvety v plnom kvete.

- Výzdoba domov, obývacia izba, spálňa, jedáleň, kuchyňa, hotel, kanceláriu, svadby, party, bar, toaletný stolík,umyváreň,atď.Najlepší darček pre vašich blízkych na Narodeniny, Vianoce, valentína, deň Vďakyvzdania Deň matiek, Deň otcov.

- Hodvábne kvety môžu urobiť váš domov a kanceláriu, krásne a pohodlné, dať vám šťastie annd lásky.

Použitie a Údržba:

- Prosím, nedávajte umelé kvety vystaviť pod slnkom na dlhú dobu, aby sa predišlo vyblednutiu farieb.

- Prosím, nie dlho udržať umelé kvety vo vode, najmä teplej vody.

- Pri balení a prepravného procesu, kvety, bude mierne stlačené, ktoré nie je nadýchaný a potrieb, jednoduchá starostlivosť.

- Vyhnite sa biť s tvrdými predmetmi, aby sa zabránilo prasknutiu.

- Ak je prach alebo iné škvrny, je odporúčané, aby utrite mäkkou materiálu (ako špongia), aby sa zabránilo poškriabaniu alebo corroding položky.

Obsah Balenia:

1 x Umelý Kvet

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Poznámka:

• Bez farby vyblednutiu a č kvet drop off.

• Skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

• Prosím, aby mierne odchýlky na meranie.

• Možno kvietok, drop off pre dodanie, stačí pripojiť na pobočkách.Potom to bude OK!Prosím, prečítajte si pozorne a myslím, že o tomto pred nakupovanie.

• iné popis:Pretože každá vetva je príliš dlhý, budeme ohýbať ich balík.Keď dostanete výrobok, narovnané to!To nebude mať vplyv na vzhľad!

Vezmite Prosím Na Vedomie :

V procese balenia a prepravy, je nevyhnutné, že tam bude lisovania deformácie.Pro môžete použiť paru s teplotou varu vody, dymu a dymu mierne.Kvet môže obnoviť kvetinový vzor.Keď kvet spadne, môže byť priamo vložená späť.Ak nemôžete prijať túto situáciu.Prosím opatrne.

Pretože veľkosť balenia a iné dôvody, prepravné Náklady nie je veľmi presnosť ,ak budete potrebovať ďalšie doprava ( DHL/UPS/FedEx/ARAMEX/TNT...), prosím kontaktujte nás,my vám najlepšiu cenu, ďakujem!

*Ak výrobok, ktorý ste dostali je poškodený alebo štýl je nesprávne, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky prvý, prosím, kontaktujte nás, budeme riešiť a nájsť najlepšie riešenie, vaša spokojnosť je naša motivácia robiť lepšie.

Spätná väzba:

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu, budeme veľmi vďační, (opis projektu 5 hviezd, komunikácia 5 hviezd, doprava čas 5 hviezdičiek).

2. Ak výrobok, ktorý ste dostali je poškodený alebo štýl je nesprávne, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky prvý, prosím, kontaktujte nás, budeme riešiť a nájsť najlepšie riešenie, vaša spokojnosť je naša motivácia robiť lepšie.

Štítky: umelé kvety jardin, wictorian kvety záhrada, kvet hlava, kvet hodvábnej, artificial flowers garden plastic, umelé kvetinové aranžmány záhrada, dekor kvet, kvetinový veniec, kvet pompom, ozdoby umelé kvety záhrada.

Platné festivals1 svadobné/Vďakyvzdania/nový rok/deň zeme/škola otvorí
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Kvet
Použitie Príležitosti 3 Displej kvety
Použitie Príležitosti 1 DIY svadobné, kvetinové steny
Materiál Hodváb
Platné festivals2 Strana/Deň matiek/Halloween/Vianoce/April fools day
Použitie Príležitosti 2 hotel pozadí dekor
Príležitosti svadobné/rodina/hotel/office/tabuľka
Číslo Modelu Slnečnicový
Platné festivals3 Valentine ' s Day/Deň otcov/veľká noc/Čínsky Jarný Festival
Druh Slnečnicový
Klasifikácia Umelé Kvety
Použitie Príležitosti 4 strana dekor kvety
kvet štýl kvet hlava, Kvetinové Kytice
Kombinácia Formulár kvety pobočky Slnečnicový

Napíšte svoju recenziu!

Slnečnice Kytice Hodvábneho Kvetu Kvalitný Umelý Kvet Domov Garden Party Svadobné DIY Dekorácie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty