10PCS Reálne Sušené Kvety Pampas Trávy Dekor Prírodné Rastliny Svadobné Kvety Plantas Naturales Suché Kvetinové Dekorácie Manželstva

Novinka

€4.21

Funkcie:

100% Úplne Nové a Vysokej Kvality!

Názov Produktu:Prírodné Sušené Kvety Reed Tráva

Materiál: Prírodné Sušené Kvety

Farba: Zš,Sivá

Veľkosť:

Dĺžka: cca 40-50 cm(1 CM=0.39 inch)

Kvet Hlava Dĺžka: žiadne

Príležitosti: Svadby & Home Decor

Vzťahuje sa na: domov,svadby, party, kancelárska dekorácie, streľba rekvizity, darčeky, festival obrad, a tak sa o Balíku je Zahrnuté:

10PCS/Veľa Farebné Reed Malé Pampas Trávy Poznámka: 1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. 2.Na oblaku môže spadne málo, keď sa budete striasť jemne alebo dať do veľkej vietor miesto.To je normálne,nie je zlomená. 3.Dut na balenie lisovanie,keď dostanete výrobok,ktorý ste si nechať na slnku, na niekoľko hodín,pierko kvetina bude viac nadýchané. 4.Pampags trávy sú prírodné,takže nie sú presne rovnakú veľkosť a farbu každý z nich je nezávislých.

Štítky: držiteľ medaila, vnútorné zariadenia, bonsai, prírodné sušené pampas, pampa, zajačik chvost kvet, dri, kvet stlačte, štát manželstva, fialová pampas rastlín.

kvet štýl Kvetinové Kytice
Číslo Modelu LW
Klasifikácia Sušené Kvety
Štýl Kvet
Materiál Prútený
Druh Pampas Tráva, Sušené Kvety, fleur sechee naturelle
Príležitosti Svadba, strana, domov obývacia izba dekor
Množstvo 10pcs, flores secas naturales
Kvet dĺžka asi 45-50 cm, plantas naturales
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

10PCS Reálne Sušené Kvety Pampas Trávy Dekor Prírodné Rastliny Svadobné Kvety Plantas Naturales Suché Kvetinové Dekorácie Manželstva

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty