SHANREN Požičovňa Počítačov GPS Bicykli Počítadlo Kilometrov Bezdrôtový Tachometer Tempa srdcová frekvencia Napájacieho Cyklu MTB, Road Bike Príslušenstvo

Novinka

€75.61

Km-Postavený na Jazdu

Ísť ešte ďalej a rýchlejšie s Míľ, smart GPS bike počítača.Km prináša profesionálne funkcie a metriky v kompaktnom a ľahko použiteľný formát žiadne zložité nastavenia, alebo drahé vybavenie.

Slovo je Prvý Odhad Energie

Môžete teraz získať konzistentný výkon čítanie BEZ špecializované power meter.Km bude odhad energie s vyhradená algoritmus.Existuje niekoľko kľúčových faktorov, ktoré majú vplyv na presnosť power odhad, tak je to vysoko odporúčané pár Kilometrov s kadenciou senzor a vyplňte všetky príslušné informácie v aplikácii.

Power Meter Metriky

Miles je kompatibilný s výkonom metrov, ktoré displej napájanie a príjem dát cez ANT+.Keď elektromeru je spárovaný s Míľ, budete vidieť silu metriky výkonu, merač zobrazí.

Smart Bicykel Zadné Svetlo Ovládanie

Km pracuje s Shanren najlepších-selling smart zadné svetlo Raz Pro.

Led diódy na Míle rozsvieti v dokonalej synchronizácii s Raz Pro: použijeme rovnakú farbu režim a signalizácia po prestávke.Plus, s Km sa dostanete ľahko ovládať vaše Raz Pro svetlo priamo z riadidiel, držať si plne viditeľné pri jazde v tme tunely alebo na slabo osvetlených ciest.

Prispôsobiteľné Zobrazenie

Miles prichádza s prispôsobiteľné zobrazenie — a môžete si vybrať (s obmedzené možnosti) aké údaje, ktoré sa zobrazujú na obrazovke prostredníctvom Shanren Šport App.Kadencia, rýchlosť, vzdialenosť, kolies, atď. — je to vaša voľba.

Navrhnuté pre Výkon

Km tratí svoju rýchlosť, vzdialenosť, čas, nadmorskú výšku, sklon ,kôl, čas, kalórie, teploty, tepu a odhady, jazda na bicykli energie.Má vstavaný barometrický výškomer pre presné výškové čítania a všetky funkcie môžete potrebovať pre plánovanie a hodnotenie vašom bicykli zasadnutí.

Vysoko Presné GPS

Plánovať a sledovať vaše kolo jazdí s Míľ.Pozri vzdialenosti ste posedenie, rýchlosti ste išli na a ležal na budúci cyklistické trasy s vysokou presnosťou GPS čip.

Lap Časovač

Okruhové tlačidlo umožňuje dôležité informácie okruh, ak chcete byť zhrnuté a zobrazené na obrazovke, jednoducho hit 'Okruh' tlačidlo, ak chcete vytvoriť okruh značku

Navrhnuté pre Výkon

48 funkcie sledovania.Km tratí svoju rýchlosť, vzdialenosť, čas, nadmorskú výšku, sklon, kôl, čas, kalórie, teploty, tepu a odhady, jazda na bicykli energie.Má vstavaný barometrický výškomer pre presné výškové čítania a všetky funkcie môžete potrebovať pre plánovanie a analýzu vaše cyklistické zasadnutí.

Vynikajúca Kompatibilita

Km podporuje snímač rýchlosti, kadencie, snímač srdcovej frekvencie monitora, power meter a Shanren bicykel zadné svetlo RAZ Pro.Môžete spárovať všetky tieto zariadenia cez WS & ANT.

Optimalizované Aerodynamický Dizajn

Čisté, malé a ľahké.Míle' krása je v jeho jednoduchosti.Sme stále len essentials uistite sa, Km sa ľahko zmestí do crack rameno akejkoľvek veľkosti a môže priložiť k rozbočovaču predné alebo zadné koleso motorku.

Jasné Vizuálne

Miles prichádza s trvanlivé 2.1 palcový displej s nastaviteľným podsvietením pre jasný údaje čítania v oboch denné a nočné.

V Hĺbkovej Analýzy-Shanren Športové Aplikácie

Na Shanren Športové Aplikácia prináša všetky Shanren produkty spolu s intuitívne a interaktívne rozhranie: zdieľanie údajov medzi zariadeniami, získavať, analyzovať pokrok, plánovať vaše cyklistické výlety a ďalšie.

Bluetooth a USB prenos dát

Kompatibilita s ANT+ a Bluetooth, aby prenos údajov hračkou.

Bezpečné Umiestnenie

Miles prichádza s twist & lock, montáž, že sa bude držať bezpečne na svojom mieste bez ohľadu na to, ako nerovný jazda je.

Optimalizované Aerodynamický Dizajn

Čisté, malé a ľahké.Míle' krása je v jeho jednoduchosti.Sme stále len essentials uistite sa, Km sa ľahko zmestí do crack rameno akejkoľvek veľkosti a môže priložiť k rozbočovaču predné alebo zadné koleso motorku.

Životné Prostredie A Spoľahlivosť Testu

Superior hydroizolácie.Zdravas, dážď alebo búrka, môžete použiť Kilometrov v každom počasí.Ak ste pripravený na jazdu, tak je na Míle.

Štítky: bicykel power sensor, account genshin, gp tracker, mtb power meter jazda na bicykli, rýchlomer požičovňa led, xcadey, meilan x5, cyklistický gps mapy, sullen, power meter.

Hmotnosť 65g
Funtions Podpora Power Meter/Cesta Skladovanie/zadné svetlo Control/USB Transsfer
Čas nabíjania 2,5 hodiny
Názov Miles GPS Bike Počítača
Podsvietenie LED podsvietenie
displej Rýchlosti/Kadencie/Tep/Výkon/Vzdialenosti/Času/Prevýšenie/Svahu/Kolo
veľkosť 73*52*20mm
Certifikácia CE
Pôvod CN(Pôvodu)
nepremokavé IP67
Stopky a Príslušenstvo Bezdrôtové Stopky
Funkcie Sledovanie GPS/Výkon Odhad
Pracovný Čas 25 hodín
Číslo Modelu SR-BL40
Veľkosť Obrazovky 2.1 inch
Komunikácia Bluetooth & ANT+

Napíšte svoju recenziu!

SHANREN Požičovňa Počítačov GPS Bicykli Počítadlo Kilometrov Bezdrôtový Tachometer Tempa srdcová frekvencia Napájacieho Cyklu MTB, Road Bike Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty