Multifunkčné Bicykli Bezdrôtový Počítač Digitálne Športové Rýchlomer pre Požičovňa Bicyklov, Bezdrôtová Kód Merač, Digitálny Počítač

Novinka

€6.39

Popis:

Samostatné dizajn meter a dva-line štyri okne displeja umožňujú jednoduché zobrazenie údajov a vykonávať.

S stopky, jasnej, nízke napätie batérie pripomienky a zrýchlenie, spomalenie dynamické označenia funkcie, môžete jasne vidieť rýchlosť zmeny a na pracovné podmienky na počítači.

Vyrobené z ABS materiálu, rýchlomer je trvalé.Pomocou importovaných senzor, má stabilný výkon, presné speed a ultra-široký pracovná teplota.To dynamicky zobrazuje prejdené kilometre, jazda na bicykli čas, real-time rýchlosť, čas jazdy, spálené kalórie, aktuálny čas a aktuálny dátum.Stopky má jasné biele svetlo displej v noci, s vysokým jasom, priemer zdroj svetla, a mäkké svetlo.

Dĺžka výrobku je 5,5 cm, šírka je 4,6 cm a hrúbka 1,9 cm.S 12/24 hodinový systém, Celzia/Celzia teploty jednotka je začiarknuté.Môžete skontrolovať najrýchlejší rýchlosť, priemerná rýchlosť, celkový čas jazdy, celkový prejdenú vzdialenosť, aktuálnu teplotu, auto, a koliesko otáčok za minútu kedykoľvek.S autom/B, auto-výber dát, 2 autá môžu byť použité súčasne.

Je vhodný pre použitie na bicykle alebo elektrické vozidlá a dokonca aj motorky s priemerom kolies z 10.00 CM-NA 99,99 CM (tj 4 cm ~ 40 palcov).S metrické/britské jednotky výber, je vhodný pre koníčky rôznych užívateľov doma a v zahraničí.Merač môže byť otočený pre jednoduchú inštaláciu horizontálne/vertikálne rukoväte.

Názov Položky: Bike Tachometra

Materiál: ABS,Elektronických Komponentov

Batérie: High-capacity Batérie(Súčasťou balenia)

Funkcie: Automatické Vypnutie, Životného prostredia Zobrazenie Teploty, Hodiny, Urýchlenie Pripomienku, Večný Kalendár, Stopky, Vozidlo Tankovanie/údržba Tipy, Batérie Nízke Napätie Pripomienku, Zrýchlenie, Spomalenie Dynamické Označenie, Svetelná Funkcia

Veľkosť Detaily:

5.5 cm x 4.6 cm x 1.9 cm/2.17" x 1.81" x 0,75" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel výrobku farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Bike Tachometra

1 x Kolo Magnet

1 x Snímač

1 x Tape Kábel

1 x Pásky

Štítky: speedomet, rpm tester, kalibrácia tds meter, počítadlo kilometrov na bicykli tachometra, rýchlosť tachometra, bside svorka meter, multifunkčný tester, splspl, digitálne počítadlo kilometrov rýchlomer, sullen.

3 nepremokavé
Certifikácia Žiadne
8 Zrýchlenie a spomalenie dynamické označenie
4 Digitálny počítač
6 Svetelný Tachometra
9 Vozidla, údržba tipy
Číslo Modelu 23014780
Stopky a Príslušenstvo Bezdrôtové Stopky
Pôvod CN(Pôvodu)
5 Držiak stopky
7 Environmentálne Zobrazenie Teploty
2 Vstavané Lítiové Batérie
1 Bezdrôtové Stopky

Napíšte svoju recenziu!

Multifunkčné Bicykli Bezdrôtový Počítač Digitálne Športové Rýchlomer pre Požičovňa Bicyklov, Bezdrôtová Kód Merač, Digitálny Počítač

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty