XOSS G+ Smart Požičovňa Počítačov počítadlo kilometrov Ant+ GPS Bicykli Stopky Bezdrôtová Cyklistické Rýchlomer Tracker w/Snímača Kadencie

Novinka

€25.15

Smart GPS Požičovňa Počítačov

Podľa XOSS

O rozdiel medzi XOSS G a XOSS G+

Vezmite prosím na vedomie: XOSS G je základná verzia GPS počítači, nie je ANT + protokol prenosu, a to nepodporuje snímače, má Bluetooth a podporuje nahrávanie na mobile Aplikácie.

XOSS G + GPS počítač s rozhraním Bluetooth a ANT + podpora pre pridanie rýchlosti / kadencie snímač a snímač srdcového tepu, podpora nahrať na mobile APLIKÁCIE;

Ak ste cyklistické nadšencov, alebo plánujú pripojiť šport, potom musíte poznať význam sledovania vašej workouts udržať si motiváciu.To je miesto, kde XOSS G+ príde.

XOSS G+ upgrade na káblové cyklistické počítače s najnovšími prielom v technológii GPS, ktorý sleduje každý a v každom okamihu presne a presne.Je ľahké nainštalovať a ponúka bezproblémový zážitok.

S IPX7 technológie, XOSS G+ je vodotesný, takže sa môžete tešiť na bicykli skúsenosti vo všetkých poveternostných podmienok.

Vo vnútri balenia nájdete XOSS G+ jazda na Bicykli Počítač spolu s inými príslušenstvo vrátane gumové pásy, gumené tesnenie, bike počítača namontovať a USB kábel.

Štítky: bryton, gps rýchlosť tachometra, gp tracker, batoh hrudníka popruh, cadans senzor magene, pre motocykel tachometra, gps obchod xoss g, bluetooth tag, g920l, sullen.

Xoss G Plus Záznam 15 typov údajov
Stopky a Príslušenstvo Bezdrôtové Stopky
XOSS G Plus pridať otáčok kľuky/Rýchlosti Srdcovej frekvencie Snímač
XOSS G nemožno pridať senzory
Xoss G Záznam 6 typov údajov
Certifikácia CE
Displej 1.8'' Segment LCD
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu G+ Plus/G
nepremokavé IPX7
Aplikácia STRAVA/XOSS/Training Peaks

Napíšte svoju recenziu!

XOSS G+ Smart Požičovňa Počítačov počítadlo kilometrov Ant+ GPS Bicykli Stopky Bezdrôtová Cyklistické Rýchlomer Tracker w/Snímača Kadencie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty