4 Ks Bar Magnet pre 7 Reťazcové Elektrické Gitary Snímač Humbucker Výrobu Príslušenstvo / 75MM*13MM*5MM alebo 73MM*14 MM*5MM

Novinka

€5.00

Materiál: Magnet Farba: Čierna Veľkosť: Dĺžka x výška x hrúbka:Cca 75mm × 13mm × 5 mm alebo Cca 73mm x 14 mm × 5 mm pre vybrať Veľkosť:Ako je znázornené na fotografii Balík obsahuje: 4 x Vyzdvihnutie Bar Magnet Vďaka vysokej brittleness, veľmi málo magnet žehličky by byť poškodený trochu počas dodávky, najmä pre 8 rohy.Tieto nebudú mať vplyv na produkty funkciu.Ak starostlivosť o nich, prosím, zvážte to aj pred objednávky.Vďaka.

Oznámenie pre nákup príslušenstvo elektrické gitary

Pretože tam je tak veľa rôznych druhov elektronických gitarové príslušenstvo s vynikajúcou veľkosti a dodávateľov pre tento tovar sa líšia, spýtajte sa, prosím presnú veľkosť predajcovia priamo.Prosím zmerajte si veľkosť presne a potom dajte nám vedieť.Predávame iba podľa veľkosti uvedené sami v objednávke.

O veľkostiach

Pretože existuje veľa rôznych druhov gitary náhradné diely a príslušenstvo.Veľkosti obrázkov pre výrobky, ktoré potrebujete presnú veľkosť, aby sa zmestili na gitary boli uvedené.Prosím, potvrďte svoju veľkosť starostlivo pred objednávky.Niektoré prípustné chyby v určenom rozsahu by sa tam vzhľadom na rôzne opravy a chyby merania.

O farebný rozdiel

Všetky výrobky by mali byť fotografovať na mieste!Vzhľadom k streľbe svetla a rôznych obrazovkách, atď, fotografie farby by byť trochu odlišné od skutočných produktov.Všetky farby by mali podľa reálnych len na produkty.

O dodávky

Tovar by mal byť zaslané do 5-7 pracovných dní po tom, ako sme dostať svoje objednávky.

O veľkoobchod

Sme predávať len gitara, súčasti a príslušenstvo, a váš dotaz pre všetky veľkoobchod detaily by mali byť veľmi vítané a najvýhodnejšia cena by mala poskytovať.

Štítky: amp gitara, vintage precision bass pickup, 8 reťazec krku gitary, 7 string humbucker, kite cievky navinuté, kovové humbucker snímač, alnico v humbucker, akustická gitara pickguard nálepky, 8 string gitarová hudba, 6 strún elektrických gitár, .

Pôvod CN(Pôvodu)
Miesto Pôvodu Čína
Hmotnosť 25G/Pcs
Rozmer ako je znázornené na fotografii
Farby čierna
Číslo Modelu SYQPJ-CT-7X
Druh Vyzdvihnutie Bar Magnet
Názov Produktu Vyzdvihnutie Bar Magnet
Materiály MAGNET

Napíšte svoju recenziu!

4 Ks Bar Magnet pre 7 Reťazcové Elektrické Gitary Snímač Humbucker Výrobu Príslušenstvo / 75MM*13MM*5MM alebo 73MM*14 MM*5MM

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty