Starožitný Vintage Gitara Mechanický Metronóm Vysokú Presnosť s Počuteľným Kliknutím a Bell Krúžok pre Gitara Klavír Husle Nástroja

Novinka

€15.92

Popis

Vyrobené z materiálu, metronóm je účinné postupy nástroj.Jednoducho vietor, vyberte požadovanú rytmu a tempa a potom nastavte kyvadla v pohybe.Môžete presunúť váhu a dole kyvadla, rod upraviť.cvičí s našimi mechanický metronóm, môžete ľahko zvládnuť rytmus zručnosti a zlepšiť svoj zmysel pre rytmus.To bude jasné, hlasný zvuk pri cvičení klavír, husle, gitara, bass, a iné hudobné nástroje.

Funkcia

- Farba: Čierna.

- Materiál: ASB a POM a PPS a železa, plechu.

- Veľkosť: Cca 20.7 * 11.7 * 11 cm/8.* 4.6 * 4.33 palcový(L*W*H).

- Účinné postupy Nástroj: Master tempo, zručnosti a zlepšiť svoj zmysel pre rytmus a tempo cvičiť s našou mechanický metronóm.Jasné, hlasný zvuk pre použitie pri cvičení klavír, husle, gitara, bass, a iné hudobné nástroje.

- Jednoduché ovládanie: Jednoducho vietor, vyberte požadovanú rytmu a tempa a potom nastavte kyvadla v pohybe.Ľahko presunúť váhu a dole kyvadla, rod upraviť.

- batériu je potrebné.Používa lanového mechanizmus pre energie na výrobu metrical.

- To je, a Trvanlivé: dosť Ťažké zostať stabilný na danom povrchu a nebude preklopiť ľahko.

- Presné Hudobné Načasovanie: pomáha hrať na správne tempo, poskytuje firma zmysel pre rytmus, rozvíja prst agility a precíznosť.

1 * Mechanický Metronóm Vysokú Presnosť s Počuteľným Kliknutím a Bell Krúžok

Štítky: gitara vyzdvihnutie krúžok, hudobný krúžok, tuner, basovú gitaru, čína, gitara fender pás, metro, mechanický metronóm mini, čínsky ventilátor hodváb, gitara fender, guitar master poster.

Funkcia 5 hudba metronóm
Číslo Modelu Mechanický Metronóm
Materiál ASB a POM a PPS a železa, plechu
Pôvod CN(Pôvodu)
Farba čierna, Červená, Ružová, Modrá, biela
Funkcia 4 metronóm pre klavír
Funkcia 2 metronóm hudobné
Druh Metronóm
Konektor Typu Žiadne
Funkcia 1 Mechanický Metronóm
Funkcia 3 Pre Sláčikový Nástroj
Funkcia 6 Gitara Metronóm

Napíšte svoju recenziu!

Starožitný Vintage Gitara Mechanický Metronóm Vysokú Presnosť s Počuteľným Kliknutím a Bell Krúžok pre Gitara Klavír Husle Nástroja

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty