Gitarové Príslušenstvo Účinky Pedál Patch Kábel Nástroja Audio Kábel Kábel Pedalboard Kábel Súpravy 6pcs/pack 22 cm 1/4 Palca PVC Plášť

Novinka

€6.72

Popis produktu

Efekt pedál káble s nízkou kapacitu a špičkovú kvalitu konštrukcie pre najčistejší signál prenosu a najdlhšia životnosť

Nízka hlučnosť tienené káble design tichá prevádzka.

Pravý uhol 90 ° zástrčka.

Veľmi pružná a odolná.

prefekt vhodné pre pedál dosky.

Špecifikácia:

dĺžka: 8.5 palcový(22 cm)

Konektor: 1/4 " TS plug(6.35 mm)

akosť materiálu: kyslík-free medený drôt> bunda materiál: PVC

vonkajší priemer: OD4.0*2(Mm)

hlavné účely: audio, musica nástrojov, strojárstva a rôznych druhov informácií, prenos

package zahrnuté:

6 x 8.5 palcový COOLMUSIC gitara patch Kábla .(PACK patrí 6pcs gitara pedál patch káble)

Poznámka:

Len efekt pedál káble sú zahrnuté v cene.

1. Doprava po celom svete. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 3.Zaručujeme, loď výrobok von do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku. 4.Budeme loď Yanwen,Čína príspevok,Lgmspojmat.sk Štandardná Doprava,HKpost, EMS,DHL,Fedex,UPS podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky . 5.Ak ste nedostali položku po 30 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému. 6.Nie sme zodpovednosť za meškanie spôsobené ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges. 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, je považovaný za používaný (Výrobok nie je problém s kvalitou), sme nebude problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a vy haave nám s prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat. 3. Po tom, čo sme si návrat položiek, sme wil opravu alebo relpace alebo vrátenie ASAP.

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.(s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2.Ak váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené . 3.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby. 4.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

1.Sme ruku k našim najlepšiu kvalitu produktov a služieb zákazníkom.a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému.

2.Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, prosím kontaktujte nás, môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie.

3.Vysoko oceňujeme vašu pozitívnu spätnú väzbu a 5-star Podrobné Hodnotenia Predajcu.

4. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité , ak nie ste spokojný / á s ňou , prosím, kontaktujte ma prvé, namiesto toho, aby negatívna spätná väzba, a to spôsob, ako sa môžeme vyrovnať s tým účinnejšie.

Ďakujem moc !pekný deň !

Štítky: klon kentaur pedál, elektrická gitara auta, účinok gitara, len skreslenie, delay pedál, taška pack, pedál tuner, joyo pedál, účinok gitara pedál, digital guitar tuner.

Druh Audio Kábel
Pôvod CN(Pôvodu)
balenie 6PCS
Číslo Modelu gitara pedál patch kábel
Konektor Typu Žiadne
Farba čierna
Názov Značky Coolmusic
Hmotnosť 200g

Napíšte svoju recenziu!

Gitarové Príslušenstvo Účinky Pedál Patch Kábel Nástroja Audio Kábel Kábel Pedalboard Kábel Súpravy 6pcs/pack 22 cm 1/4 Palca PVC Plášť

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty