4pcs Roztomilý Kreslený Zvierat Stenu, Nálepky, Dekoratívne Steny Slon Mačka Mesiac, Hviezdy Vložiť Domova Pre Deti Spálne

Novinka

€2.99

Funkcie:

1. Farebné Detská Izba: Rôzne štýly, neutrálne, samolepky na stenu, čím vytvára nádherné a rozprávkových atmosféru.Oživiť prázdne steny, najlepšou voľbou zdobiť vaše dieťa izby.

2. Urob si sám s Vlastnými Štýl:Ľahko olúpeme a držať a dať vaše izba je stenu zmeniť.Použite svoju fantáziu a použiť tieto nálepky, ako chcete.

3. Ekologický Materiál: Vyrobené z vymeniteľné samolepiace PVC materiál, netoxické a nikdy poškodenia steny.Ľahko sa aplikuje na vhodné povrchy.

4. Život Vodotesný: Táto karikatúra nálepka má určitý stupeň nepremokavosť, takže nie je potrebné sa obávať vody rozliatia alebo stále vlhko.Je tiež veľmi vhodný pre použitie v kúpeľni.

5. Všestranné Použitie: Pôvodný dizajn s veľkou umeleckou zmysel je vhodný pre použitie v mnohých prípadoch, veľké ohnisko vaše dieťa v detskej izbe, spálni, dievčatá a chlapci miestnosti.

Popis:

Dokonca si môžete ozdobiť nábytok, dvere, okná, podlahy, stoly, chladničky, atď., a to nie je ľahké spadnúť, roztomilý, ale nie nudné.

Špecifikácie:

Materiál: PVC šetrné k životnému prostrediu

Použitie: ploché a hladké steny

Jedna veľkosť: 25*35 cm

Hotové veľkosť: 103*69cm

Téma: karikatúra

Vzor: Mačka, Panda(voliteľné)

Package Zahrnuté:

4pcs * Cartoon Zvierat Nálepky

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: nechty salon tapety, stiker stenu, sangwoo, crystal polica, english newspaper paper, kawaii, veľký slon dekor, nálepka na stenu, mramor nástenná maľba, spálňa decor.

Názov Značky Hoopet
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

4pcs Roztomilý Kreslený Zvierat Stenu, Nálepky, Dekoratívne Steny Slon Mačka Mesiac, Hviezdy Vložiť Domova Pre Deti Spálne

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty