4*100 cm Zrkadlo Samolepky na Stenu Štvorcový tvar Kotúča, Mozaiky Verandu Dekorácie Darček izba Izba Pre život Diy Domov

Novinka

€0.67

Funkcie

1. Dobre leštené real sklo, zrkadlá na 1 mm hrúbky umožniť hladký povrch a hrany, ľahko priniesť až zosilňuje ilúziu väčšieho priestoru veľkosť a ohromujúci svetla odraz.

2. Samolepiaci podklad pre pre-cut každého panelu vám umožňuje držať na cieľ povrchy s dlhotrvajúci výkon, žiadne extra lepidlo potrebné.

3. Mini square zrkadlo mozaiky je možné voľne kombinovať, vytvoriť rôzne ukončenie tvarov, ako túžba, mierne skreslený odraz účinok môže povoliť legrační hľadá pre self zábava, ktorá bude ľahko vyzdobiť váš domov s atraktívnou a oko-lov vzhľad.

4. Meria 5 x 5 mm každej mozaikové dlaždice, 1464 kusov na list v celkovej, dostatočné množstvo na splnenie rôznych potrieb pre široké použitie, si môžete vyzdobiť váš domov steny alebo strop, obnoviť váš interiér vyzerá, DIY a disco ball alebo iné plavidlo projektov, ako je decoupage, karty robiť, scrapbooking & atď.

5. Prijať eco-friendly real sklo materiál, aby sa nespôsobilo žiadne formaldehyd znečistenia, bez zápachu a netoxický pre zvýšenú pomocou bezpečnosti, vhodné pre zdobenie svojho domova, kancelárie, kuchyňa, kúpeľňa, spálňa, hotel an tak ďalej.

Upozornenie:

Tento produkt je vyrobený zo skla, preto hrany a rohy môžu byť rozdelené počas prepravy.

Prosím, uistite sa, že vám NEBUDE vadiť skôr ako si objednáte.Vďaka za pochopenie!

Špecifikácie

Materiál: Sklo

Farba: Strieborná

Kompresia Signálu: 101.7 Mpa

Celková Dĺžka: 100 cm/39.37

Šírka: 4cm/1.57

Hrúbka: 1 mm/0.04

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja.

Ďakujeme!

Package Zahrnuté:

1* Samolepiace Mini Square Glass(4 x 100 cm)

Ďakujem za vašu pozornosť, môžete sa obrátiť s nami a získajte viac podrobností tovaru .Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

Štítky: sklenené mozaikové dlaždice, miracullum samolepky na stenu, kuchyňa mozaika, jeleň hlavou stenu, les stenu obývacia izba, zrkadlo mozaikové dlaždice, hexagon mozaikové dlaždice, lepidlo na mozaiku, a30 mozaikové dlaždice nálepky, arcylic zrkadlo dlaždice.

Tému RASTLINA
Vzor 3D Nálepka
Špecifikácia Multi-piece Package
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Klasické
Scenáre STENY

Napíšte svoju recenziu!

4*100 cm Zrkadlo Samolepky na Stenu Štvorcový tvar Kotúča, Mozaiky Verandu Dekorácie Darček izba Izba Pre život Diy Domov

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty