Relax Motýľ Stenu Odtlačkový Písmom Domova Pre Spálne Jogy Spa Izba Samolepky na Stenu DIY Art Nástenné Plagát#414

Novinka

€2.08

Poznámka: Balík je nemusia zahŕňať Prenos film;Ak potrebujete kúpiť prenos film, môžete si vybrať, objednať vo farbách možnosť. (Ak vzor je komplexná, prosím, spolupracovať s prevodom film.Účinok bude lepšie.)

Špecifikácie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Odnímateľný Štýl:nálepky na Stenu Materiál:PVC Vyzdobiť interiér stien, okien a nábytku a budú dodržiavať súčasné pevné, hladké, čisté povrchy, ako sú zrkadlá, kov, drevo, steny.Ozdobte svoj domov, aby sa to viac romantické Snažte sa, aby vložiť znovu a znovu.NIE je vhodný na špinavé alebo drsný povrch by Ste mohli uskutočniť aj DIY plavidlá položiek umiestnením na dlaždice alebo maľované dosky.Ak potrebujete prispôsobiť ostatné farby a veľkosti, prosím zanechať správu. *Hotové Veľkosť(vlastné veľkosti k dispozícii na požiadanie): 1 palec = 2.54 cm

- Veľkosť obrázku nemusia zohľadňovať skutočnú veľkosť.To je pre zobrazovanie účel. - Naše nálepky sú vysekávané, takže nie je pozadí .

Použiť námestie kartónových držať elegantný efekty

Ako používať: 1.Zabezpečiť, povrch je hladký, neprilepil na drsné alebo nerovnom povrchu. 2.Vyberte si miesto, ktoré chcete použiť, vyčistenie popola a tuku, uchovávajte ho v suchu a čistote. 3.Držať v súlade s obrázkom, alebo DIY v vlastnú predstavu. 4.Odlúpnite papier, a potom držať na stene, pripraviť z strede na ľavej a pravej.

Samolepky na stenu Žije Výzdoba Domov,Nech naša láska teplé naše životy!

Štítky: jóga predstavujú karty, jóga miestnosti dekorácie, obrázok relax, domov jogy dekorácie, spa nálepky, jóga samolepky na stenu aum, pilates stickers home, nálepku jogy, 3d forma panel, červená muž motýľ.

Scenáre STENY
Štýl Európa
Cenzurovať Kód relax414
Tému Znaky
Číslo Modelu relax414
Materiál PVC
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Lietadlo Nálepka Na Stenu
Špecifikácia Single-piece Package
Klasifikácia Na Stenu

Napíšte svoju recenziu!

Relax Motýľ Stenu Odtlačkový Písmom Domova Pre Spálne Jogy Spa Izba Samolepky na Stenu DIY Art Nástenné Plagát#414

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty