Čierne Sklo Redukcia Šumu Vetra Hubky Pena Puzdro Bývanie Pre Go Pro Hero 9 Akčné Kamery Príslušenstvo

Novinka

€1.35

Popis:

OOTDTY

1. Kompatibilná s Modelom: Táto pena na zníženie hluku, je vhodný iba pre Go Pro Hero 9 športové kamery, a je určený pre ručné snímanie s rámom alebo stand-alone fotoaparátu.Pri jazde, nahrávanie sa môže sotva počuť vietor.

2. Ľahký a Pohodlný: Vyrobené zo špeciálnej špongie materiál, sklo kryt je veľmi mäkké, ľahké, prenosné a flexibilné.Nebude zvýšenia hmotnosti fotoaparátu.Nebude spôsobiť prehriatie, a to môže tiež chrániť fotoaparát z chladného a batérie škody v zime.

3. Komplexná Ochrana: Poskytuje niektoré ďalšie rezervy pri zasiahnutí fotoaparátu.To môže chrániť fotoaparát z otrasov pri cestovaní alebo výkone.Teplé poradenstvo: môžete použiť windbreaker s kufor, samozrejme, môžete použiť aj fotoaparát sám.

4. Presné Otvorenie: presné port nebude mať vplyv na video efektu, ktorý bude tiež zlepšiť námestie diera, ktorá priamo podporuje nabíjačku.Pri nahrávaní videa môže účinne znižujú hluk.

5. Široké Uplatnenie: sklo kryt podporuje všetky outdoorové športy, ktoré potrebujú na zníženie hluku vetra, ako je horolezectvo, cyklistika, cestovanie, lyžovanie, atď.Len čelného skla poistenie je zahrnuté v balíku.Neobsahuje kameru a prípad.

Špecifikácia:

Materiál: hubky

Vhodný model: pre Go Pro Hero 9

Farba: čierna

Balenie Zoznam:

1x Kamera čelného skla Kryt

Štítky: gopro hero 6 dome, dóm gopro 9, gopro hero, GoPro 9, kamera gopro, dóm gopro hero 9, prípade gopro 9, go pro 9, case gopro, Gopro Hero 9.

Materiál Huba
Druh Mäkká Taška
Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky GoPro
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu T5EE4NB1101890
Názov Značky POFAN

Napíšte svoju recenziu!

Čierne Sklo Redukcia Šumu Vetra Hubky Pena Puzdro Bývanie Pre Go Pro Hero 9 Akčné Kamery Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty