Podvodná Bývanie Vodotesný Ochranné Puzdro Pre GoPro Hero 9 Akcia Fotoaparát Shell Pre GoPro Hero9 Príslušenstvo

Novinka

€6.77

Telo dokumentu, ul li { margin: 0; padding: 0; } ul li { list-style: none; } .new-arrival-obsahujú { max-width: 960px; } .titleImag { width: 287px; height: 74px; margin: 0 auto 10px; } .môj-card { display: flex; flex-wrap: zábal; ospravedlnenie-obsah: space-okolo; } .moje karty, li { border: 2px solid #87c4c4; šírka: 434px; height: 200px; padding: 10px 5px; margin-bottom: 15px; displej: flex; } .gray-card { width: 200px; height: 200px; pozadie: #ece9d8; margin-right: 20 px; position: relative; } .gray-card::po { position: absolute; vpravo: -20 px; top: -24 px; obsah: ""; šírka: 76px; height: 78px; background: url('https://api.rondaful.com/upload/20190903/5d6dcffb31f71.jpg') no-repeat; } .pravým tlačidlom myši obsahovať { margin-top: 90px; } .cena-farba { color: #ccc; font-size: 14px; text-decoration: line-through; } .cena-veľkosť { color: #87c4c4; font-size: 20 px; margin-bottom: 10px; }

Popis: 1. Profesionálny Dizajn: Určené pre GoPro Hero 9, tento ochranný kryt môže poskytnúť maximálnu ochranu pre vašu GoPro v extrémnych outdoorových aktivít a hlbokomorské potápanie.Vezmite prosím na vedomie, že nie je vhodné pre GoPro Hero8 a pre Hero7.

2. Jednoduchá Inštalácia: nie je potrebné odstrániť ochrannú objektív pred uvedením kamery do prípadu.Stačí otvoriť prípade, dať do kamery, a uzavrieť prípad.Tento návrh môže tiež poskytnúť lepšiu ochranu pri náhodnom vplyv objektív pre GoPro.

3. 45M/147FT Vodotesný Hodnotenie: Tento vodotesné puzdro má vylepšený nepremokavé tesniaci krúžok a pevné spony, aby sa účinne pomôcť zabrániť úniku vody.Môžete použiť zariadenie pre GoPro zaznamenávať aktivity pod vodnou hladinou v hĺbke asi 45 metrov / 147 nohy bez obáv o únik, a nie zničiť streľba účinok, jasný a živý.

4. Komplexná Ochrana: shell objektív je vyrobený z ultra-hrubé tvrdené sklo zabezpečiť jasné, streľba efekt a zabrániť vplyvu.Hlavné telo puzdro je vyrobené z vysoko kvalitnej PMMA plastu, ktorý je pevný a odolný, a môžete chrániť prístroj pre GoPro z vysoko-vplyv kvapky, preliačiny a škrabancov.

5. Rýchloupínacou Prackou: Pripojený s rýchloupínacou prackou montáž sedadla.Táto súprava sa dá ľahko opraviť prístroj pre GoPro na ďalšie príslušenstvo, ako je napríklad statív, požičovňa stáť, a prísavky stáť.Poznámka: Doplnky by mali byť zakúpené samostatne.

Špecifikácia:

Materiál: PC

Funkcia: vodotesný, prachotesný, drop-dôkaz, tlak-dôkaz

Podpora hĺbka vody: 45 metrov nepremokavé

Objektív materiál: HD PC, priepustnosťou svetla ≥95%, G vysokú tvrdosť ≥9H

Vhodné modely: pre GoPro Hero 9

Farba: transparentná

Balenie Zoznam:

Nepremokavé Shell*1

Základne*1

Skrutka*1

Štítky: mic vintage, gopro hero 6 dome, kamera gopro, dóm gopro hero 9, kamery go pro, vodotesné podvodné thruster, dóm port, go pro 9, case gopro, goro majima.

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Prípad
Materiál Iné
Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky GoPro
Číslo Modelu --
Názov Značky tmddotda

Napíšte svoju recenziu!

Podvodná Bývanie Vodotesný Ochranné Puzdro Pre GoPro Hero 9 Akcia Fotoaparát Shell Pre GoPro Hero9 Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty