Pet Hair Remover Navi Žmolky Odstrániť Štetcom Pes, Mačka, Vlasy, Oblečenie Koberec Čistiaca Kefa Fuzz Odstrániť mačku a psa vlasy z nábytku

Novinka

€5.46

Funkcie:

Jednoduché ovládanie

Pet ochlpenia môže byť tam a späť sa presťahoval do čisté pet vlasy čisto.Valcovitý tvar a humanized rukoväť dizajn uľahčuje prevádzku pet hair remover.Žiadna zložitá operácia proces, pet hair remover je práce-ukladanie a jednoduchý na používanie.

Opakovane

Žiadny problém výmena a príkon., stlačte tlačidlo na čistenie kontajnera vlasy, a potom pet hair remover môžu byť znovu použité.Nemusíte meniť batérie, alebo samolepku často ako iné produkty.Pet hair remover je eko-šetrné a hospodárne.

Prenosné &roztomilý

Pet hair remover s 7.47*2.75 palcový(L*W) kefa hlavu a 4.72 palcový rukoväť je kompaktný a ľahký, ktoré nebude zaberať veľa úložného priestoru a je prenosný.Existujú dva rez mačka ucho tvar konštrukcie na štetec hlavy, ktorá je roztomilý a zaujímavé.

Trvanlivé

Pet hair remover prijíma vysoko kvalitných ABS a nylonu textílie materiál, ktorý je opotrebovaniu a môžu byť použité na dlhú dobu.

Široko použitie

Pet hair remover je vhodný pre vlasy mačka, alebo pes, ktorého silné čisté schopnosti dokáže odstrániť pet vlasy účinne z gauč, postele, koberce, látky, atď.

Poznámka:

Pet hair remover nie je možné použiť na čistenie kožušinových loptu.

Špecifikácia:

Typ: pet hair remover

Množstvo: 1pc

Materiál: ABS + nylon textílie

Farba: biela a červená

Kefa vedúci veľkosť: 19*7 cm/ 7.47*2.75 palcový(L*W)

Rukoväť dĺžka: 12 cm/4.72 palec

Štítky: umenie morská víla, curler vlasy, vlasy motora, zelená mačka kefa, cat hračka, pes ženícha, spálňa furnitur, dvere gato, pozadie valček, prenosné textílie žmolky odstraňovač.

Výroba Nepúšťa Vlákna Lepenie Valček
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Pet Hair Remover Navi Žmolky Odstrániť Štetcom Pes, Mačka, Vlasy, Oblečenie Koberec Čistiaca Kefa Fuzz Odstrániť mačku a psa vlasy z nábytku

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty