Opakovane odstránenie Chĺpkov kefky Valec nepúšťa vlákna samočistiaci Cat Dog Srsť Vlasy na Odstránenie Prachu, Štetec Oblečenie Prenosné Účinnú Domov Brushe

Novinka

€1.15

Popis:

Toto je modré 7.2-palcový Žmolky Valčeky.Naše elektrostatické kožušiny odstraňovač kefa bol určený na self-clean, otočiť a späť na odstránenie kožušiny hneď prútik rýchlo.

Efektívne Pet Kožušiny & Žmolky Remover - Vedenie váš nábytok a oblečenie, kožušiny-zadarmo a bezprašnou nikdy nebolo jednoduchšie s týmto pet hair remover štetcom.Posuňte ju prstom smerom "proti zrno" (hrubý strane) na predmety, a to sa vyzdvihnúť pet vlasy s ľahkosťou z automobilovej sedačky, koberce, nábytok a oblečenie, udržať tieto chlpaté priestory voľné a čisté.

Opakovane & Eco Friendly - Bez náplne vyžaduje podobne ako tradičné žmolky valčeky.Vlasy Kožušiny Remover je úplne jedno použitie a nie sú tam žiadne lepkavé papiere!Jednoducho potiahnite prstom jemne nad problém povrchu a kožušiny bude zmiznúť preč.Šetrite čas a peniaze pomocou našich inovatívnych štetcom.

ONE-RUKA VYBAVOVANÉ: potiahnite Prstom nepúšťa vlákna kefky "proti zrno" (hrubý strane) na položky, chytľavé textílie bude zbierať žmolky, kožušiny a chlpov z oblečenia, nábytku a textílií efektívne.Keď komory je plná, vôbec nemusíte na dotykovej špinavé časti, len prázdne ju stlačením tlačidla.

Funguje Ako Kúzlo - Ak máte mačky, psov, alebo akékoľvek chlpaté zvieratá, to je to, čo ste hľadali!To pomáha odstrániť kožušiny z oblečenia, a funguje to ako kúzlo, v každý čas.Žiadne ďalšie kožušiny a prachu na nábytok alebo oblečenie.

Špecifikácie:

BALENIE

Množstvo: 1.

Veľkosť: 1.7x1.7x7.2 v / 4.3 x4.3 x18.3 cm

Materiál: ABS.

Farba: modrá

Hmotnosť: 105 g

Naše elektrostatické kožušiny odstraňovač kefa bol určený na self-clean, otočiť a späť na odstránenie kožušiny hneď prútik rýchlo.

Je vždy pripravený s čerstvých povrchu, a prehnala čistý, ako nový rolls na miesto.Okrem toho, že je úplne jedno použitie, Ak máte časté de-linter, to si uložiť si peniaze v dlhodobom horizonte.

Prenosná Cestovná Veľkosť Nástroja

Chcete vyzerať reprezentatívne, ktoré nie sú pokryté v prachu, nepúšťa vlákna, alebo vlasy na všetky príležitosti?Mini veľkosť je šikovný a ľahký dosť, aby sa z vášho vrecka.

Efektívna Práca

Úložný box je navrhnutý tak, aby absorbovať vlasy ako vysávač a udržať pracovné celý čas.Keď kefa je hradené, otočiť a späť na odstránenie kožušiny hneď prútik rýchlo.bude všetko čisté a pripravené chytiť viac kožušiny.

Č Náplne Potrebné

Absolútne žiadny pásky, bez náplní, žiadny neporiadok, žiadne batérie, žiadne elektrickej zástrčky potrebné vyčistiť a všetko, čo potrebujete, je prázdne pet kožušiny zo spodnej časti z času na čas.Cestovné Veľkosť nepúšťa vlákna pre kožušinu odstraňovač kit zahrnuté kožušiny odstránenie kefa nemá pásky, bez batérie.Zahrnuté Cestovné Veľkosť kožušiny odstraňovač zadarmo.

Univerzálny

To je čas, ľahko odstrániť žmolky a zvieracie chlpy.Kožušiny odstránenie kefa je to, čo budete potrebovať.Jednoduché odstránenie chĺpkov kefky odstráni kožušiny od šaty a nábytok.

POUŽITIE:

1. Otáčajte v smere hodinových ručičiek, ak chcete otvoriť vlna aplikátor

2. Jemne kefa na vlasy mimo oblečenie

3. Otočte vlna stick

4. Ak ste otočiť ho niekoľko krát, vlasy dostane cucal do drážky

5. Jemne stlačte vrchnú vlnu aplikátor

6. Aby sa vlasy koša

Package Zahrnuté:

1*Oblečenie depilator

Štítky: Nepúšťa vlákna holiaci strojček, prach valček, pes ženícha, očistite prach, mačka vlasy valček, mačka kožušiny odstraňovač, pena svalov valček, pozadie valček, roller vlna, prenosné textílie žmolky odstraňovač.

Použitie OBLEČENIE
Package Zahrnuté 1*Oblečenie depilator
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál ABS
Farba ŠTYRI
Štýl manuál
Číslo Modelu ABS
Výroba Nepúšťa Vlákna Lepenie Valček
veľkosť 1.7x1.7x7.2 in/4.3 x4.3 x18.3 cm
Hmotnosť 105g

Napíšte svoju recenziu!

Opakovane odstránenie Chĺpkov kefky Valec nepúšťa vlákna samočistiaci Cat Dog Srsť Vlasy na Odstránenie Prachu, Štetec Oblečenie Prenosné Účinnú Domov Brushe

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty