30x30x60mm Optické Trojuholníkového tvaru Hranola Rainbow Sklo BK7 Hranoly Vyučovaní Fyziky Láme Svetelné Spektrum Deti Hračky Darček

Novinka

€11.77

Špecifikácie: Model: Trojuholníkové Prism Veľkosť : 30x30x60 mm, Hranol Dĺžka: 60 mm Strane Dĺžka: 30mm Materiál: Bk7(K9) optické sklo, NIE plast Hmotnosť: 100 g alebo tak spektra je tvorený lúč svetla prechádzajúce cez hranol.Hranolov zlomil svetlo do všetkých farieb dúhy.Upozornenie: Darčekovej krabičke, a retail box NIE je v cene!Package Zahrnuté: 1x trojuholníkového tvaru hranola

Doprava Položka bude dodaný do 3 -5 dní po vašej platby ukončené.

Budeme loď položiek na vaše Lgmspojmat.sk adresu.Prosím, uistite sa, že váš Lgmspojmat.sk adresa je identické a správne.Ak potrebujete zmeniť adresu, povedzte nám, prosím, okamžite po úhrade.

Medzinárodná doprava môže byť ovplyvnené sviatky, zlé počasie, núdzové a tak ďalej.Ak v takýchto neočakávaných podmienok, dodacia lehota bude ešte trvá oveľa dlhšiu dobu, ako v normálnom stave.

Ak máte špeciálne požiadavky na prepravné času, prosím, informujte nás prostredníctvom Lgmspojmat.sk správu okamžite po objednávke vyrobené.(DHL,Fedex,EMS,TNT,UPS,oboch k dispozícii ,len potrebuje nejaké extra expedičný poplatok)

Spätná väzba

Keď máš položky ,skontrolujte Prosím, či je prvý .Ak tam bolo všetko v poriadku a budete spokojní s našimi tovary a služby,prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Kontaktujte NÁS Náš pracovný čas je Pekingu Čas 8:00-18:00 HOD.Ak máte akékoľvek otázky ,len nech ma správu,som sa odpovedať na prvýkrát, keď som sa späť do práce.

Štítky: sklenený hranol, optický hranol, keramické protector, hranol trojuholníka, 88vf batérie, bezdrôtový vplyv skrutkovač, crystal hranol, retroreflector, artemisia argyi, beam splitter.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Trojuholník Hranol
Tvar trojuholník
veľkosť 30x30x60mm
Uhol Tolerancie 6min
Certifikácia CE
Názov Značky NoEnName_Null
Materiál K9
Rovinnosť ^/4
Hranol Dĺžka 60 mm
Kvalita Povrchu 60/40
Bočné dĺžka 30 mm
Tolerancia Rozmeru 1

Napíšte svoju recenziu!

30x30x60mm Optické Trojuholníkového tvaru Hranola Rainbow Sklo BK7 Hranoly Vyučovaní Fyziky Láme Svetelné Spektrum Deti Hračky Darček

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty