25x80MM Fyziky Vedy Hračky Triple Prism Skla Odráža Farby Svetelného Spektra Vzdelávania, Vzdelávacie Hračky pre Deti Vyučovania

Novinka

€1.84

Kvalitné Spracovanie

Naše hranoly sú vyrobené s K9 optické sklo.Oni sú kontrolované na jasnosti a nedostatky počas výrobného procesu.Naše hranoly sú ručne brúsené a leštené do našej konkrétnej veľkosti požiadavky na udržanie dôslednosť a kvalitu.Naše hranoly sú o niečo širšie ako konkurencia, aby sa im ľahšie držať a používať.

Všetky naše hranoly prísť v našej polstrované satén linajkované box.

Ako sa hranol vytvoriť dúhu?

Keď sa svetlo pohybuje zo vzduchu do skla z hranolov, svetla, lom vyskytuje.Dizajn prism spôsobuje svetlo, zmena smeru.Lúč svetla je vyrobený z mnohých vlnových dĺžok svetla.Každá vlnová dĺžka prechádza prizmou s rôznymi odpor ako ostatné svetelné vlny.Rôzne vlnové dĺžky bežne cestujú spoločne, ale dostať rozptýlené prechode cez hranol, a my môžeme vidieť ich samostatne ako dúha.

Hranoly sú nielen pre vedu triedy a zábavné svetlo experimenty buď.Oboch amatérskych a profesionálnych fotografov, môžete použiť hranoly vytvoriť zaujímavé efekty v ich obrázky.Pozri nižšie pre viac informácií o tom, ako vytvoriť dúhu a fractal objektív účinky môžete vytvárať s našimi prism.

Použitie:

Miesto na trojuholníkovú prism pod slnkom alebo použiť svetlo biele svetlo.Otočiť trojuholníkového tvaru hranola, aby svetlo žiariť na jednej rovine (ľubovoľný z troch lietadiel môžu byť používané).Sedem farieb dúhy (červená, oranžová, žltá, zelená, zelená, fialová a modrá) sa objaví na stene.Dieťa sa môže najskôr získať vnímanie skúsenosti svetla lom prevádzkové trojuholníkovú prism, stimulovať dieťa zvedavosti a skúmanie srdca, a aby dieťa plne pochopiť fenomén svetla.

PS:sú Tu ďalšie špecifikácie zásob výrobkov, ak je to potrebné, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis.

Štítky: sklenený hranol, dinosaurov darček, dichroickým, hranol fotografovanie ľudí, hranol trojuholníka, tričko phisics, 360 laser úrovni, značku stabilo, hranol monitor, laser hranol.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky NoEnName_Null
Produkty obsahujú Rainbow Foto Rekvizity
Kvalita Povrchu 60/40
veľkosť 25x25x80mm
Materiál H-K9L Optické Triedy Sklo
Tvar trojuholník
Rovinnosť Optická Trieda
Certifikácia CE
Číslo Modelu Optický Hranol
Tolerancia Rozmeru Veľkosti 0,01-0,1 mm
Uhol Tolerancie 3 '

Napíšte svoju recenziu!

25x80MM Fyziky Vedy Hračky Triple Prism Skla Odráža Farby Svetelného Spektra Vzdelávania, Vzdelávacie Hračky pre Deti Vyučovania

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty