Elektrické Podlahové Vykurovanie Termostat Radič Spínač Podlahový Snímač Regulátora Regulátor Teploty Teplej

Novinka

€6.46

Funkcia

Kontroluje teplotu s NTC čidlo umiestnené externe.S 10K NTC snímač, ďalšie 3 m kábel senzora v cene.S manuálnym spínačom a gombík pre jednoduché ovládanie.Zmestí do štandardného single switch backbox.LED indikátor je svetlo, keď je zapnuté kúrenie.S manuálnym spínačom a gombík pre jednoduché ovládanie.Plnú Inštaláciu a Návod na obsluhu v cene.

Špecifikácia

-Napájanie: 220V 50/60HZ -Spotreba: 5W -Max.Prúd: 16A -Nastavenie rozsah: 0℃~40℃ -Diferenciálna za.tem.: ± 1 ℃ -Prevádzková teplota: -5℃~60℃ -Stupeň ochrany: IP20 -Bývanie materiál: samozhášavého Polykarbonátu(PC) -Podlahový snímač: NTC snímač 3m -Rozmer: 86mm x 86mm x 49 mm -Certifikácia CE

Tipy:

*Pls potvrdiť fit položky, ak to zodpovedá vašej modely pred zakúpením. 1. Vzhľadom na počítače displej farby inak,farba sa môže mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov,Vďaka za pochopenie! 2. Príručka meria, nechajte 2-4 mm chyba 3. Máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, my vám odpovedať čo najskôr, ako je to možné a pomôcť vám vyriešiť!

Balík obsahuje:

1 x Manuálna termostat 1 x 3 m kábel senzora 2 x Montážne skrutky 1 x anglický manuál

Štítky: podlahy tepla, dotykový displej budík teplota, vzduchový filter hyundai, veľkú hlavu ventilu, podlahy auta, cqc ksd301 termostat, ksd301 teplotný spínač, kúrenie podlahové termostat, podlahový senzor, servo podlahové kúrenie.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál pex
Moc 200w/m2
Podlahové Kúrenie Ventil Termostatické Zmiešavacie Ventil
Napätie 220V
Druh Podlahové Kúrenie Časti
Číslo Modelu Elektrické Podlahové Vykurovanie Termostat Spínača
Podlahové Vykurovanie Typ Časti Podlahové Vykurovanie Termostaty
Certifikácia CE

Napíšte svoju recenziu!

Elektrické Podlahové Vykurovanie Termostat Radič Spínač Podlahový Snímač Regulátora Regulátor Teploty Teplej

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty