Solárne Podvodné Rybník Svetlá LED Solárne Potápanie Lampa Projektora Svetlo Automatické Zapnutie / Vypnutie Vodotesný IP68 Nočné Svetlo

Novinka

€25.31

Guľka Bod:

【Solárne podvodné rybník svetlá] vyzýva: vzdialenosť medzi solárny panel a prvé svetlo je cca. 3 meter a dĺžka medzi jednotlivých svetiel cca. 1.2 meter.Táto podvodná svetla vyžaduje dlhé stlačenie prepínača na 3 sekundy zase light zapnutie a vypnutie.Vezmite prosím na tlačidlo prsteň svetla pevne, aby sa zabránilo vody od vstupu.

【Auto on / off] vyzýva Integrované do záhrady svetla svetelný senzor, to je zapnutý automaticky v noci a v tme.Energie, miera konverzie môže byť až 17%.

【RGB osvetlenie a dva režimy] vyzýva Tam sú farby ako zelená, červená, modrá a 3 RGB farieb.Krátko stlačte tlačidlo napájania ak chcete zmeniť režim.Prvý režim je, že niekoľko farieb, svetla blikať pomaly a postupne meniť automaticky.Krátkym stlačením vypínača na 1 sekundu, je pevné farbu funkcie.

【Nastaviteľné solárny panel a svetlo hlavy] vyzýva svetlo hlavy sú nastaviteľné o 90 stupňov a stojan je nastaviteľný o 180 stupňov.Svetlá a solárny panel je možné presúvať hore a dole sa.Ovládať pomocou slnečnej energie, č striedavý alebo jednosmerný prúd potrebný, energeticky úsporné a šetrné k životnému prostrediu.

【Vodotesný IP68 a široký príležitostiach] vyzýva IP68 vodotesný, prachotesný a scratchproof, vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál.Tieto solárne svetlá odoláva všetkých poveternostných podmienkach - dážď, sneh, ktorý ponúka dlhšiu životnosť.Široko používaný v záhrade, na šírku, park, rockery, bazén, jazierko, chodby, cesta, akvárium, ryby, nádrže, studne, alebo iných miestach, je potrebné solárne dekorácie a osvetlenie.

Popis:

Výkon: 5W

Farba: RGB

Solárny panel napájanie: 6V

Batéria: 3 hlavy 2000mah/5 hláv 3600mah

Pracovný čas: 8-12H

Vodotesný hodnotenie: IP68

Package Zahrnuté:

3/5* Žiarovka Hlavy, voliteľný

1* Solárny Panel

1* Zem Vklad

1* Príslušenstvo Pack

1* Inštrukcie

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie.

Balenie zoznam

3/5* Žiarovka Hlavy, voliteľný

1* Solárny Panel

1* Zem Vklad

1* Príslušenstvo Pack

1* Inštrukcie

Štítky: gopro podmorské potápanie svetlo, rozsvieti led pásy, pochodeň pod vodou, xhp70, potápanie horák, neon v, potápať pod vodou svetlo, underwater dive flashlights, ipx8 horák, neon pásy pásky.

Feature3 Solárny panel napájania
Názov Značky Nemobub
Funkcie solárne svetlo
Použitie DOVOLENKA
Feature1 Moc
Položka Druh Podvodné Svetlá
Zdroj Napájania Solárne
Pôvod CN(Pôvodu)
Úroveň Ochrany IP68
Feature4 Pracovná doba
Číslo Modelu solárne lampy
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Feature2 Farba
Aplikácia Bazén
Záruka 1 Rok
Certifikácia ROHS
Je Žiarovky Zahrnuté No
Napätie 6V
Materiál Telesa ABS

Napíšte svoju recenziu!

Solárne Podvodné Rybník Svetlá LED Solárne Potápanie Lampa Projektora Svetlo Automatické Zapnutie / Vypnutie Vodotesný IP68 Nočné Svetlo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty