Jedným tlačidlom Prenosné samolepiace Domov Auto Led Dotykový senzor Svetla Domov Vonkajšie Nočné Svetlo Mini Malé Prenosné Svetlo Noc

Novinka

€1.48

Jedným Tlačidlom Prenosné Samolepiace Domov Auto LED T ouch Senzor Svetla

VLASTNOSTI PRODUKTU:

Poklepaním na stred toto Auto Led svetlo, stáča sa na zapnutie a vypnutie.Jednoduché ovládanie na svetlo-tmavé miesta v aute bez zmeny vašich hlavných auto interiéru svetlo.

Nízka spotreba energie, energeticky efektívne LED náklady halierov na prevádzku.Rozširuje životnosť batérie až 720hrs na neustále pomáha dosiahnuť optimálne vlastnosti osvetlenia.

Okamžite Nalepiť na akýkoľvek povrch pomocou dodanej montážnej pásky, č zapojenie potrebné.Okamžité osvetlenie riešenie pre akékoľvek tmavé miesto, skrine, skriňa, automobily, lode, RVs, a ďalšie.

Jeden t ouch Samolepiace Auto, Led Svetlo sa dá použiť ako výstražné svetlo pre Cyklistov.Takisto je vodotesný, takže môžete použiť a montáž na vaše pokrývky hlavy, keď sa na bicykli.

Špecifikácia:

Materiál :LED

Farba: Biela, Modrá, Fialová

Veľkosť: 28 mm x 8 mm(1.11X0.31inch)

Package Zahrnuté:

1 X Jedného t ouch Samolepiace Auto Led Svetlá

Upozornenie:

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, aby niektoré rozdiely vzhľadom na ručné meranie.Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie

Štítky: dvere led, vysielanie led svetlo, sprinter w906, úlohou svetlá, keychain mini, mini cooper snímač rýchlosti, auto senzor, lampa led, auto led message board, auto.

Položka Druh Atmosféra Na Čítanie
Certifikácia Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Jedným tlačidlom Prenosné samolepiace Domov Auto Led Dotykový senzor Svetla Domov Vonkajšie Nočné Svetlo Mini Malé Prenosné Svetlo Noc

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty