2 KS 4 FT(1,2 M) 360° Poveternostným vplyvom Špirála LED Biče Svetlo S Vlajkou Kontrolovaná Diaľkovo A Aplikácií Súčasne S Funkciou Lock

Novinka

€113.18

2 KS 4 FT(1,2 M) 360° Špirála LED Biče Svetla w/Vlajky [20 Farieb] [Poveternostným vplyvom] S Dacning/Naháňať a Môžete ovládať pomocou diaľkového a aplikácií Súčasne s Funkciou Lock

Nová Funkcia: To Môže byť Riadená Diaľkovo a Bluetooth APLIKÁCIE súčasne, Fungovanie je Pohodlnejšie. 2-v-1 kombinácia,Dve LED biče zdieľať radič,synchronizácia aktivovaný a zmeniť farby,žiadne oneskorenie.

Lock: Môžete Nastaviť si Vlastné Heslo tak, že ostatní sa Nemôže Pripojiť na Váš LED Biče, nebudete Rušení Počas Jazdy.

Zadarmo Nastavenie: Farba Zase Môže byť Stanovená podľa vašich predstáv--Červené alebo Oranžové, Červené Blikajúce Frekvencia Brzdové Svetlo Môže byť Tiež Nastaviť sami seba potom.

Vynikajúci Výkon - Nepremokavé, shockproof, prakticky nezničiteľné, a jednoduchá inštalácia s rýchle pripojenie základne.

DIY Režim: Unikátne Skákanie Režim Robí Zvlášť Oslnivé v Dave .Môžete Tiež Nastaviť, Tanec, Režim Farieb Podľa Vašich požiadaviek.

Poznámka:Prosím, prečítajte si návod pred inštaláciou!!! 20 farebných kombinácií, 5 úrovne jasu, a 10 flash formy; ak ste počítanie, že je 1000 rôznych možností!

MONTÁŽ - Jeden bolt a dva drôty,Zvyčajne používa pre off-road vozidlá, ako je Piesok Koľajnice/Kočíky,SxS,ATV/UTV,4x4 je,Džípy,Loď,atď!Pripojiť všetky antény typu mount a drôt až do switch.

Von Pred Pack

Neustále testovanie limitov človeka a stroja, off-road nadšencov závod cez spaľujúce teplo a búšenie dážď, cez nemilosrdné púšte a dole zjazvená svahoch vzdialené pohoria.Je to potrestanie zábava, a ak vaše zariadenie nie je až na výzvu, môže zostať doma.IP65 vodeodolný hodnotené, prakticky nerozbitný a jednoduchá inštalácia, náš biče rock len tak ťažké, ako si myslíte.A s 20 farebných kombinácií, 5 úrovne jasu, 10 flash vzory a elegantné čierne prevedenie, budete vyzerať úžasné, zatiaľ čo všetci ostatní sa jesť svoje prachu.

Bezpečnosť s Citom

Či už ste hádzanie kohút chvosty v lese, beh dokorán otvorený do boku dune, alebo len hrať v bahne, naša super jasné LED biče vám, aby ste viditeľný aj v najhorších podmienkach.Sme napchaté v 50% viac Led diódy ako naše predchádzajúce modely a s 360° špirála dizajn, naše LED bič dostane vážnu pozornosť.Chcete viac?Sme dokonca sú svorky, karabína krúžky, a Americká vlajka s našimi biče.

Diaľkové Ovládanie pre Vzdialených Miestach

Off-road je o odchode všetko za sebou, ničiť zlý týždeň, a pocit, že v tej chvíli nič iné neexistuje.Chápeme, že každý kus zariadenia by mali zvýšiť svoj off-road skúsenosti, nie si v ceste.To je dôvod, prečo sme navrhli naše LED biče s jednoduchým diaľkové ovládanie.Je ľahké pochopiť, ovládacie prvky umožňujú rýchle vytáčanie na farbu, ktorú chcete, vyberte si svoj flash vzor, a vrátiť sa späť k tomu, čo máte radi.Môžete dokonca použiť jeden app /diaľkové ovládanie viacerých jednotiek!

Funkcie

20 Farebných kombináciách

5 úrovne Jasu

10 Flash vzory

IP67 vodotesný hodnotenie

50% Viac Led

Elegantný čierny styling

Rýchle pripojenie základne

Package Zahrnuté:

2* 4 FT Špirála Bič

1*ovládač a Batérie

2*Americká Vlajka

4* Držiteľ Nastaviť Príznak

2* Modul Na Montáž Základne a Spojovací materiál

1* Regulátor Ovládač

1* Návod Na Použitie

Štítky: xr pyžamá.

Certifikácia CE
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Atmosféra Na Čítanie

Napíšte svoju recenziu!

2 KS 4 FT(1,2 M) 360° Poveternostným vplyvom Špirála LED Biče Svetlo S Vlajkou Kontrolovaná Diaľkovo A Aplikácií Súčasne S Funkciou Lock

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty