Tlakový čistič Palička s Nastaviteľným Uhlom Tryska, 16 v ch rozstrekovač 180 Stupňov s 5 Uhlov Rýchle Pripojenie Pivot Adaptér

Novinka

€12.54

Tlakový čistič Palička s Nastaviteľným Uhlom Tryska, 16 v ch rozstrekovač 180 Stupňov s 5 Uhlov Rýchle Pripojenie Pivot Adaptér

Funkcie:

*【Navrhnutý s Otočná Spojka] vyzýva: Naše tlakový čistič nahradenie palička je navrhnutý na rýchle pripojenie pivot spojka .Horná časť je 1/4 palce rýchle pripojenie zástrčka sa hodí najviac tryska tipy, jednoduchá inštalácia a používanie.

*【Univerzálny Kompatibilita] vyzýva:1/4 palce Žena rýchle pripojenie zásuvky pripojí k tlakový čistič časti, vyhovuje väčšine značiek' tlakových s 1/4 palce, konektor(na spúšť pištole).Jednoduché pripojenie a odpojenie tlakový čistič pištoľ a iné.

*【180 stupňov s 5 uhly rotácie] vyzýva: 5 Otáčania Uhly Pripojenie Otočná Spojka:90 ° Vľavo, 45 ° Doľava, 90°, 45 ° Vpravo, 90 Stupňov Doprava.Nastavenie uhlov na dosiahnutie pevného kontakt oblastiach, ako spodnej strane vášho auta auto ráfiky, mŕtvych zón vašej strechy, rohy, odkvapové a tak ďalej.

*【Široké Uplatnenie] vyzýva:16 palcov Tlakový čistič lance s rýchle pripojenie pivot spojka je najlepšia kombinácia na váš tlakový čistič.Tiež prichádza s 5 Tlakový čistič tryska tipy.Splniť vaše potreby v rôznych situáciách, napríklad polievanie kvetov a rastlín, umývanie áut a tak ďalej.To je umývanie auta, chodníku, záhrada a viac hračka!

*Tlakový čistič Výmena alebo Rozšírenie Lance poskytuje extra dĺžku, aby sa to viac užitočné.Silná, odolná na zabezpečenie dlhej životnosti.Prichádza s 5 Rôznymi Postrekovač Tipy - Červenú 0°, Žltá 15°, Zelená 25°, Bielu 40°, Čierna Jeden 65°.

Špecifikácia:

*Stav: 100% Zbrusu Nový

*Max.Pracovný Tlak: 5000 PSI

*Max.Teplota: 60℃/140℉

*Farba: Ako Na Obrázku Zobrazené

*Veľkosť: cca.40 cm

*Materiál prútik: Mosadze a Nerezovej Ocele

*Materiál Trysky: Mosadze a Nerezovej Ocele a Plastu

Obsah Balenia:

1 x predĺženie tyče (s konektormi)

5 x trysky

Poznámka:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: tlakový čistič s postrekovačom tipy, rýchle pripojenie, 30 mm gumová podložka, tlak power trysku ostrekovania, tlak palička, auto foamer, šípka tip, tlakový čistič nilfisk, lavor, tlakový čistič adaptéra ar.

Vodné Sprej Typ Fanúšikov
auto produkty penogenerator
tlakový čistič záhradné hadice
Auto Príslušenstvo Vysokotlakovú Umývačku
Materiál Telesa Zliatiny
Rukoväť Typu prst grip
Rozhranie Materiál Zliatiny
pena generátor na umývanie umývanie auta
Pôvod CN(Pôvodu)
Navrhnuté s Otočná Spojka Univerzálny kompatibilita

Napíšte svoju recenziu!

Tlakový čistič Palička s Nastaviteľným Uhlom Tryska, 16 v ch rozstrekovač 180 Stupňov s 5 Uhlov Rýchle Pripojenie Pivot Adaptér

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty