Prenosný Vysoko-tlakové Vodné Pištole Na Čistenie a Umývanie Áut Stroj Záhrada Zavlažovacie Hadice Tryska Postrekovač Pena Vodné Pištole dropshipping

Novinka

€0.91

Funkcie:

1. Vysokotlakové čistenie:Vybavené jedným tryska pre koncentrované sprej a iné pre veľké a silné tryskami.Veľmi vhodný na umývanie áut, špinavé drevené ploty, mimo domovov a viac.

2. Štandardné trubice-pasuje na všetky štandardné ¾ "záhradné hadice a iné veľkosti štandardných 1" žena závitových spojov.

3. Vhodné pre všetky povrchy: Bezpečne čistiť všetky špinavé povrchy, vrátane dreva, tehál, betónu, farba, plast, sklo, atď.Nie kôry farby alebo laku z auta.

4. Materiál: Vysoko-kvalitné rameno, navrhnutý s nerezovej ocele a materiálov odolných voči korózii.Priemyselné-stupeň brass spoje a vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny umývanie prúty.

5. Kompaktný a ľahko sa prenáša: výrobok je malé rozmery, nízku hmotnosť, a zaberá málo miesta, takže je ľahko vziať preč.

Popis:

Táto výroba je postrekovač,odstraňuje nečistoty a pliesní z dreva, hliníka, vinyl obklady, betónové základy, tehla, kameň a oveľa viac.

Špecifikácie:

Veľkosť:17*14 cm

Materiál: ABS+Hliník, zliatiny

Použitie:Auto alebo vonkajšie umývanie

Farba:čierna

Package Zahrnuté:

1 * postrekovač Vody

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: penové delo, lacné pena gun umývanie auta, pena postrekovač, pena snehu, pena gun metal umývanie auta, pena gun, auto pena postrekovač, pena generátor na umývanie, hend pena gun umývanie auta, pena gun umývanie auta stihol.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Prenosný Vysoko-tlakové Vodné Pištole Na Čistenie a Umývanie Áut Stroj Záhrada Zavlažovacie Hadice Tryska Postrekovač Pena Vodné Pištole dropshipping

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty