2009 Pu-erh Zrelé Chagao Shu Živice Krém Cha Gao Okamžité Čaj Extrakt

Novinka

€12.20

[GRANDNESS] 2009 rok Zrelé Pu er Chagao Zlato Cínové Fólie Balenie Shu Puer Živice 50g, Čínsky Čaj Puerh Krém Cha Gao na chudnutie

Cena : cena je iba pre Puer Chagao čaj, Nie vrátane Kamjove 300 ml.

Názov Položky: Zrelé Puerh Cha Gao

Množstvo (Hmotnosť): 0,5 g - 1.0 g /pc,

Balenie: Darčekové Balenie

Dátum výroby: Vyrobené v roku 2009 rok

Čas použiteľnosti : Bez dátum exspirácie, udržať ju pod tesnenie v chladnom a suchom mieste.

Puer Cha gao začal v T ang Dynastie, vyspelé technológie v Dynastie Song,populárne v Qing Dynastie, bola výhradným nápoje a darčeky pre zahraničných misií Qing Dynastie royal štátu obrad, a neskôr zmizol s kolaps Qing Dynastie,po roku 2006 a späť s nástupom Pu ' er, čaj, sa stal novým zameraním pozornosti záujemcov.Pu ' er Cha gao má zdravotné aspekty qingfei riadok; dole tri vysoká; triezvy až Yangwei; krása starostlivosť o telo, anti-oxidačné, anti-aging; Stravy, anti-únava; úspech Spôsobom osem hlavných účinkov na zdravie.Jeho hlavnou funkciou je faktor, pretože čajové polyfenoly obsiahnuté v smotana,polyfenoly až 60.9% v cha gao, desiatky krát vyššia ako obyčajný čaj!

Cha gao podstate je vysoká čistota, sú veľmi citlivé na kvalitu vody, ak nie s nečistôt v prečistenej vody, varenie, čaj krémová polievka transparentné svetlé červené; ak je slabé alkalické minerálne vody, čaj čaj vložiť viac fenolu rýchlo premení na thearubigins a ďalšie prospešné látky, tak, že červená polievka rýchlo, dosť dobré pre zdravie, chuť viac alkoholu.

Varenie postup : Najprv, rýchlovarná pitnej metóda: 1, s hrniec s minerálnej vody (stačí vyplniť 800ml, 500 ml do 800ml vody môžete vybrať podľa chuti odtiene), zahrieva do varu. 2, do čaju 1 g. 3, variť do vriacej čaj všetky rozpustené (asi 1 minútu), môžete piť v náčrte z pohára. 4, Ak ho nechajte vychladnúť na cca 60 stupňov, kedy piť, potom polievka transparentná, červená farba, chuť lepšie.

Po druhé, uvarená do čaju metódy: 1, jemne zapečatených balíčkoch, dal cha gao do pohára. 2, sa do vriacej vody, pozorovať farby, po cítiť vôňu môžete piť. 3, na tašku cha gao (0,25 g uvarenej 150-200 ml vody, chuť lepšie), množstvo vody môže byť upravená podľa osobného vkusu. 4, aj keď jednoduché variť, piť chuť lepšie, ak použitie rýchlovarná pitnej metóda.

Pu ' er cha gao je okamžité čaj, jednoduché variť, vyplnenie času zostávajúceho podmienky sa odporúča variť pitnej metóda

chutia lepšie.

Štítky: pu erh olej, filter pre hookah, hookah šál, živica čaj, taiwan čaj, pu erh hrniec, pu erh jar, šaty salsa, šaty tango, Latinská.

Názov Značky ONWILL
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

2009 Pu-erh Zrelé Chagao Shu Živice Krém Cha Gao Okamžité Čaj Extrakt

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty