2 L Nehrdzavejúca Oceľ, Pískanie Čaj Kanvica S Heat-proof Rukoväť Kanvica Na Plynový Sporák Nehrdzavejúcej Ocele Čaj Kanvica Fľaša na Vodu

Novinka

€16.18

2 L Nehrdzavejúca Oceľ, Pískanie Čaj Kanvica s Heat-proof Rukoväť Kanvica Na Plynový Sporák Nehrdzavejúcej Ocele Čaj Kanvica Fľaša na Vodu

Funkcie: 1. Vysoko-kvalitný materiál: Potraviny-triedy z nehrdzavejúcej ocele, rýchlovarná kanvica, 2 L, rýchlovarná raz, môže uspokojiť potreby celej rodiny, vnútorné brúsené nádrž, hrdza-dôkaz a bez zápachu.Základom je vyhrievaný rovnomerne, a vedenie tepla je účinné, môže dôjsť ku skráteniu teplotou čas.

2. Ľahko naliať a výplne: Ergonomické bakelite rukoväť, pohodlné uchopenie a anti-scalding.Prevrátený tryska kryt zaisťuje bezpečné a jednoduché teplej vody liatím.

3. Vstavaný whistle: hlasným pískaním zaisťuje, že budete počuť jeho zvukom od iných miestností, akonáhle sa voda varí.Môžete robiť iné práce v domácnosti, relax, sledovať filmy alebo hrať hudbu bez toho, aby sa pozrieť na kanvica.

4. Bezpečnosť dizajn: Tepelne odolná rukoväť, anti-scalding drevo, zrno, reverzibilné tryska kryt.Top je úplne uzavreté a pary nebude pochádzať z hornej časti.

5. Silný kompatibilita: Vhodné pre všetky druhy sporákov, teapots, kompatibilné s rôznymi kuchynským riadom, ako sú plynové šporáky, indukčné variče, elektrické keramické kachle, halogénové žiarovky, kachle na drevo, atď.

Špecifikácia:

Názov: Pískanie Kanvica

Materiál: 201 nehrdzavejúcej ocele

Kapacita: 2 L

Veľkosť: cca 19,5 v*21 cm/7.68*8.27 v

Telo hrúbka: 0.35mm201ss

Proces: konkávny povrch, brúsenie liečba

Platné sporákov: indukčné varná doska, plynový sporák, elektrická keramické kachle, atď.

Používa: fúkal káva, vyhodil mlieko, čaj, variť vodu

Balenie Zoznam:

Píšťalka Kanvica*1

Štítky: kettl, pískanie kanvica tefal, flauta írskej, roztomilý kanvica, nixon, vreckový kompas, teapots čaj kanvica, pomarančová kôra, čaj kanvica, pohár porcelánu.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

2 L Nehrdzavejúca Oceľ, Pískanie Čaj Kanvica S Heat-proof Rukoväť Kanvica Na Plynový Sporák Nehrdzavejúcej Ocele Čaj Kanvica Fľaša na Vodu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty