Lectric Kefka Držiteľ Kúpeľňa Organizátor 2 ks Lepidlo na Stenu Kefka Držiteľ Kúpeľňa Dekor Automaticky

Novinka

€1.02

Popis:

1.【 Sa automaticky Prispôsobuje Kefka] vyzýva-- jedinečný dizajn tohto kefka držiteľ je, že keď elektrický zubná kefka je kladený na dve strany klip sa automaticky zatvorí a po kefka je vytrhnuté, klip sa automaticky pružiny otvorené, nie poškriabaniu rukoväť.

2.【 Size] vyzýva--7 cm*7 cm*4cm, 30g, uložiť svoj priestor, len pre kúpeľňa skladovanie.Táto kefka držiak je vhodný pre 99% elektrické zubné kefky na trh (priemer: 1,5 cm-3,5 cm)

3.【Bezpečný Materiál] vyzýva-- Vyrobená z vysoko-kvalitných potravín-stupeň životného prostredia polymér materiálu, dobrý výkon na mokrom stave, Bezpečné a hygienické.Základne vybavenie držiteľ je navrhnutý s otvorom, ktorý môže byť vyčerpaný a plesniam-dôkaz, aby sa vaše vybavenie v suchu a hygienické.

4.【 Jednoduchá Inštalácia] vyzýva--Stenu kefka držiteľ, môžete len nájsť miesto, kde sa vám páči, a očistite povrch, potom odlúpnite späť papier, konečne sa vzťahujú na miesto.

5.【 Venovať Pozornosť] vyzýva--kefky držiak je vhodný len pre ploché a hladké povrchy, inak lepidlo nemôže byť pevne pripojené.Uistite sa, že čistý a suchý povrch pred inštaláciou.Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaké unpleasantness.

Špecifikácie:

Kategórie výrobkov: zubné Kefky, držiteľ

farba: Biela

materiál: plast

Veľkosť: 7.2*4cm

Package Zahrnuté:

1*držiak na zubné Kefky

Štítky: cesto maker, obchodné cesto zmiešavač, 4 palcový reproduktor, bluetooth pre ford fiesta, obrana zbraň, chlieb cesta zmiešavač, medveď cesto zmiešavač, go kart auta, múka zmiešavač, 48v 500w batérie.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Lectric Kefka Držiteľ Kúpeľňa Organizátor 2 ks Lepidlo na Stenu Kefka Držiteľ Kúpeľňa Dekor Automaticky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty