Montáž na stenu zubná pasta Squeezer zubná pasta Dávkovač Trubice Squeezer Držiteľ Úložný Stojan kúpeľňové Doplnky Nastaviť Odšťavovače

Novinka

€0.97

Získať maximálny zubná pasta obsah zo skúmavky a konca odpadu.Naša zubná pasta squeezer môžete ušetriť až 30% nákladov, ktoré je zvyčajne zbytočne zubná pasta rúry a iné produkty.

Jednoduché použitie: Naša jedinečná zubná pasta squeezer hodí vašej ruke úplne perfektne.Prestať byť frustrovaní tým, že sa snaží natáčať konci trubice.Zubnú pastu squeezer funguje veľmi dobre.

✿ HLAVNÝM RYSOM ✿

Multi-účel trubice lisovania pomáha udržať rúry vyčistite od poslednej kvapky rúry.Kvalitné pevné plastové materiály a ľahký dizajn.Zníženie zubná pasta spotrebu.Nemôžeme squeeze to s našich rukách.Je to veľmi výhodné pre všetky zubné pasty.Prísavný držiak pre zavesenie, so silným adsorpcie sily; Hodí pre všetky zubné pasty rúry, dobrý pomocník pre váš život.Priľne na akýkoľvek hladký povrch bez pórov povrchu, ako sú dlaždice, nerezová oceľ, sklo, laminát a niektoré kovy.

✿ PLATNÉ SCÉNY ✿

Môžete zavesiť na hladkú stenu, zrkadlo, alebo niečo iné.To môže byť tiež použitý na lekárske ošetrenie, kozmetika, telový krém, masť, kozmetika, náter rúr, atď.

✿ POUŽITIE METÓDY ✿

✿ ŠPECIFIKÁCIA ✿

Farba: Ružová/Modrá/Biela/Zelená/Žltá Veľkosť: 8x2.3x 4.8 Hmotnosť: 20 g Materiál: ABS Package: 1PC Squeezer

✿ POZNÁMKA ✿

Tam môže byť mierne odchýlky, keď veľkosť sa meria ručne.Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na rôzne svetlo a nastavenia obrazovky.

Štítky: veľká trubica squeezer, veľké trubice squeezer, zubné produkt, toothpast, citrón squeezer, vaňa rádio, roju, plastové rúrky squeezer, kúpeľňa fm rádio, na zuby.

Funkcia Montáž na stenu zubná pasta Squeezer
Materiál ABS
Farba Ružová/Modrá/Biela/Zelená/Žltá
Je To Inteligentné Zariadenie No
veľkosť 8*2.3*4.8cm
Hmotnosť 20g
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky isfriday

Napíšte svoju recenziu!

Montáž na stenu zubná pasta Squeezer zubná pasta Dávkovač Trubice Squeezer Držiteľ Úložný Stojan kúpeľňové Doplnky Nastaviť Odšťavovače

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty