Pegboard Nástenné Police Namontované Organizátor pre Dekorácie Žiadne Vŕtanie Jednoduchá Montáž TOER889

Novinka

€1.39

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Pegboard Nástenné Police Namontované Organizátor pre Dekorácie Žiadne Vŕtanie Jednoduchá Montáž TOER889

Funkcia:

1.Úsporné: Závesné tento pegboard na stenu organizátor naplno využíva priestor, ktorý je skvelý nápad pre ukladanie kľúče, hračky, mini rastliny, dáždniky, remeslá, poháre, mobilné telefóny, a tak ďalej.

2.Jednoduchá Inštalácia: Tento pegboard organizátor je non-stopových stenu háčiky, žiadne vŕtanie potrebné.A laminát je pevne stanovený groove to zaskočí, stabilný a anti-sklzu.

3.Eco-friendly: Tento stenu organizátor je vyrobený s dobrou materiálu, ktorý je ekologický, non-jedovaté a formaldehyd-zadarmo.Žiadne starosti o uvoľnenie škodlivých plynov ovplyvňuje vaše zdravie.

4.Praktické: Tento DIY pegboard na stenu organizátor sa hodí pre všetky príležitosti, ako kuchyňa, obývacia izba, a tak ďalej.DIY rôzne dekoratívne štýl s týmito pegboards.Môžete ich použiť ako dekorácie policu alebo samostatné ich vo vašom obývacej izbe, kuchyni a kúpeľni, všetky majú krásny účinky.

Popis:

Materiál: Polystyrén

Spôsob inštalácie: stene sacie

Veľkosť:42*30cm(big Board),30*21 cm(Malé "Rada"), 20*10cm(Obdĺžnikový Box),10*8 cm(Námestie Box), 6*2 cm(Hákmi)

Farba:biela,zelená,ružová,modrá,žltá,grey

Upozornenie:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm odchýlka

Veľké stravovanie :

xbig polpenzia, 1x obdĺžnikový box, 1x námestie box, 5x háčiky

Malá rada :

1xsmall polpenzia,1x obdĺžnikový box, 1x námestie box, 5x háčiky

Štítky: háčik pegboard, peg rada polica, pegboard, kuchyňa orgán, hama pegboard, micropython pyboard, displej, aqua perličiek, kontakt papier, mozaika hračka.

Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Pegboard Nástenné Police Namontované Organizátor pre Dekorácie Žiadne Vŕtanie Jednoduchá Montáž TOER889

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty