Z Nehrdzavejúcej Ocele Otáčania Kabinetu Skladovanie Korenia Rack Organizátor Korenie Jar Skladovanie Fliaš Držiak Na Kozmetické Rack Domov Príslušenstvo

Novinka

€7.43

Popis:

1、Ideálny Úložný Priestor: Na gramofón, úložný kôš je praktický úložný organizátor, veľmi vhodné na uskladnenie čaju tašky, cukru, kávy, soľ, kuchyňa korenín, ovocie, produkty pre starostlivosť o pleť a office skladovanie, atď.

2、360° Rotácia: plastové úložný box sa dá otáčať o 360°, a môžete rýchlo vstúpiť len s jedným rotácie.Tento druh rotujúce úložný box je veľmi vhodný pre mnoho izby v rodine, vedenie je čisté a upratané.

3. V rovnakom čase, môže sa rozobrať a vyčistiť.Hladký povrch je vyčistiť čistou vodou.Všimnite si, že to nie je vhodný pre umývačky riadu.

4、vysokokvalitného Materiálu: Inovované a pribrala PET materiálu, nosné bez tlaku, je možné uložiť rôzne predmety, s jedným kľúčom, a nie byť stlačené.

5、Široké Použitie: Veľmi vhodné pre každý priestor vo vašej domácnosti a kancelárie a je veľmi vhodný pre kuchyňa, kúpeľňa, remeselná izba, izba, dielňa alebo v kuchyni, atď.

Špecifikácie:

Veľkosti: S,M,L

materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Štýl: jednovrstvový, dvojvrstvové, tri vrstvy

Funkcia: 360°otočná

Vhodné pre: ukladanie kuchynské korenie fľaše, konzervované ovocie, nápoje, výrobky pre starostlivosť o pleť, kozmetiky, atď.Udržať čisté a upratané.

Package Zahrnuté:

1*Nerezová Oceľ Otáčania Kabinetu Skladovanie

Poznámky:

1

Štítky: rack korenie, box make-up organizátor, korenie v kuchyni organizátor, rotujúce korenie rack, kuchyňa orgán, korenie box nádoba, kolo úložný stojan, kuchyňa organizátor a skladovanie špajzou, rotujúce pikantné rack, z nehrdzavejúcej ocele korenie shaker.

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Vhodné pre Korenie fľaše, nápoje, Produkty starostlivosti o pleť, kozmetika
veľkosť S, M, L
Funkcia 360°otočná
Štýl Jediná Vrstva, Dvojvrstvové, Tri Vrstvy
Package Zahrnuté 1*Nerezová Oceľ Otáčania Kabinetu Skladovanie
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Z Nehrdzavejúcej Ocele Otáčania Kabinetu Skladovanie Korenia Rack Organizátor Korenie Jar Skladovanie Fliaš Držiak Na Kozmetické Rack Domov Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty