Pre Červené Mi mládež verzia Slúchadlá Prípade Bezdrôtový Headset Ochranné Puzdro Kryt Slúchadlá Box Slúchadlo Príslušenstvo

Novinka

€0.29

Funkcie:

1.Vyrobené pomocou micro-matte proces s upgrade verzia silikónový materiál, bez nepúšťa vlákna.Má mäkké mimo, veľkú priľnavosť vo vnútri.Spojenie medzi spp a telo je pevnejšie a nie je ľahké zlomiť.

2.Chrániť vaše slúchadlá proti kvapka a poškriabaniu zo všetkých kútov bez pridanie veľkom vaše plnenie prípade.To môže odolať rozprašovania vody a vody splash, ale nemôže byť úplne ponorené vo vode.

3.Určené Pre Červené Mi , jednoduchá inštalácia.Veľké podstavec drží to stojí.Bluetooth tlačidlo je prístupné pre resetovanie bez nutnosti odstrániť prípade.

4.Zabrániť prachu od zadania vašej AirPods nabíjací port od spodnej časti má prachotesný obal.Udržať ju nečistôt a poškriabaniu zdarma.Jednoduchý prístup k nabíjací port bez odstrániť prípade.

5.S krúžok na kľúče a odnímateľný nerezový karabína a silnejšie účtovná slučky, ľahko a bezpečne vykonávať podľa priložiť na pás alebo väčšia taška.

Popis:

Anti-stratil spony umožňuje vykonávať to ľahko, a môžete pracky na opasku.

Anti-jeseň a prachotesný silikónový ochranný kryt, high-pevnosť silikónový materiál, odolný voči špine.

Špecifikácia:

farba:biela,Zelená,žltá,Čierna,červená,sivá,Levanduľa šedá,Koralové orange

Materiál: Silikón

Nosenie :V Prípade Červených Mi

Veľkosť:76*46*31mm

Package Zahrnuté:

1 ks x silikónové nádoby úložný box S Prackou

Štítky: povodie zmiešavač, gimbal tarot, nepúšťa vlákna, drone hdrc, arri, 1000m drone, drone hj14w, 6ch rc vrtuľník rtf, hollyland, gimbal gopro.

Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Slúchadlá Prípadoch
Materiál Silikónové

Napíšte svoju recenziu!

Pre Červené Mi mládež verzia Slúchadlá Prípade Bezdrôtový Headset Ochranné Puzdro Kryt Slúchadlá Box Slúchadlo Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty