3 veľkostiach Eartips Premium Pamäte Pena Tipy Kryty Pre AirPods Pro Anti-Slip Eartips Pamäť Náhradné Hubky (S/M/L)

Novinka

€7.36

Odrážky:

1、Premium Pamäte Pena: Na eartips sú vyrobené z vysoko kvalitných mäkké pohodlné pena, pena tipy na AirPods Pro môže zastaviť ucho bolí bolesť spôsobená silikónové tipy.Plastové úložný box môže zabrániť strate a udržať zátkové chrániče sluchu čisté a upratané.

2、Dlhotrvajúci Komfort: 3 Páry, 3 veľkosti v cene(S/M/L), zodpovedá pohodlne na vaše individuálne ušné tvar.Môže sa ľahko zmestí obrys zvukovodu a riešiť tlaku na zvukovod.Zlepšiť komfort nosenia slúchadlá a textúru hudby.

3、Lepšiu Kvalitu Zvuku: pamäťovej peny tipy na AirPods Pro ponúka nielen dobré tesnenie znížiť niektoré z okolitého hluku, ale tiež môže zvýšiť Basy, s vstavaným-in na zníženie hluku čisté.

4、Ideálna Veľkosť, Dizajn: Jednoduchá inštalácia a to sa hodí, slúchadlá pre Airpods Pro dokonale, bez potreby stláčať alebo strčil do peny keď dáte do nabíjacej prípade.

5、Upozornenie: balenie obsahuje 3 páry*Ucho Tipy na AirPods Pro slúchadlá, 3 veľkosti sú(S/M/L)Podrobné rozmery, popísané v špecifikácií výrobku.Vezmite prosím na vedomie, že plnenie prípade AirPods Pro, pre AirPods Pro NIE sú zahrnuté v balíku.

Funkcie:

1. Premium Pamäte Pena: Na eartips sú vyrobené z vysoko kvalitných mäkké pohodlné pena, pena tipy na AirPods Pro môže zastaviť ucho bolí bolesť spôsobená silikónové tipy.Plastové úložný box môže zabrániť strate a udržať zátkové chrániče sluchu čisté a upratané.

2. Dlhotrvajúci Komfort: 3 Páry, 3 veľkosti v cene(S/M/L), zodpovedá pohodlne na vaše individuálne ušné tvar.Môže sa ľahko zmestí obrys zvukovodu a riešiť tlaku na zvukovod.Zlepšiť komfort nosenia slúchadlá a textúru hudby.

3. Zlepšenie Kvality Zvuku: pamäťovej peny tipy na AirPods Pro ponúka nielen dobré tesnenie znížiť niektoré z okolitého hluku, ale tiež môže zvýšiť Basy, s vstavaným-in na zníženie hluku čisté.

4. Ideálna Veľkosť, Dizajn: Jednoduchá inštalácia a to sa hodí, slúchadlá pre Airpods Pro dokonale, bez potreby stláčať alebo strčil do peny keď dáte do nabíjacej prípade.

5. Upozornenie: balenie obsahuje 3 páry*Ucho Tipy na AirPods Pro slúchadlá, 3 veľkosti sú(S/M/L)Podrobné rozmery, popísané v špecifikácií výrobku.Vezmite prosím na vedomie, že plnenie prípade AirPods Pro, pre AirPods Pro NIE sú zahrnuté v balíku.

Špecifikácie:

Materiál: hubky, silikónové

Veľkosť(cca):

Pamäťová pena

L Dĺžka: 13.8 mm/0.54 v, Šírka: 13.0 mm/0.51 v, Výška: 7.9 mm/0.31 v

M Dĺžka: 12,7 mm/0,5 oproti, Šírka: 11.8 mm/0.46 v, Výška: 7.9 mm/0.31 v

S Dĺžka: 11,9 mm/0.47 v, šírka: 11.1 mm/v 0.44, výška: 7.9 mm/0.31 v

Farba: čierna, sivá

Silikónové ušné tip (voliteľné)

L Dĺžka: 13.8 mm/0.54 v, Šírka: 13.0 mm/0.51 v, Výška: 7.6 mm/0.30 v

M Dĺžka: 12.8 mm/v 0.50, Výška: 11.5 mm/0.45 v, Výška: 7.6 mm/0.30 v

S Dĺžka: 11.6 mm/0.46 v, šírka: 10.1 mm/0,40 pri v, výška: 7.6 mm/0.30 v

Farba: biela

Balenie veľkosť(cca): 71*57*16 mm/2.80*2.24*0.63 v

Package hrubá hmotnosť(cca): 20 g

1:1 real stroj formy otvoru (poznámka: ak si nie ste istí, veľkosť ucha tip, veľké, stredné a malé, môžete určiť najvhodnejšiu veľkosť pre vás, stredná veľkosť je vhodná pre 70% užívateľov)

Balenie Zoznam:

1 x Eartip Náhradný Set

Len vyššie balenie obsahu, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov z kamery zariadenia, svetla, jas a zobrazenie obrazovky, farbu položky môžu byť mierne odlišné od toho, ako ukazuje obrázok.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby toleranciou 0,1-2 cm.

Štítky: airpod pro prípadoch, eartip peny, airpod prípade piť, airpod pro pena tip, airpod pro ucho tip, dolný, airpod pro eartips, slúchadlá pad, šedá airpods pro ucho tipy, airpod pro tip.

veľkosť 10/10/2cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Package Áno
Položka Druh Ušné Vankúšiky
Materiál Silikónové
Číslo Modelu Kryt Pre Airpods Pro

Napíšte svoju recenziu!

3 veľkostiach Eartips Premium Pamäte Pena Tipy Kryty Pre AirPods Pro Anti-Slip Eartips Pamäť Náhradné Hubky (S/M/L)

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty