Teleskopická Realistické dildo vibrátor bezdrôtové diaľkové ovládanie, vyhrievané vaginálnu stimuláciu G-bodu masáž, masturbácia, sex hračky pre dospelých

Novinka

€30.21

Funkcie:

1. Bezpečné silikónový materiál je použitý, aby pacifiers, potravinársky, neškodné pre ľudské telo, bez chuti zápach, vynikajúce ručné pocit, veľmi mäkké, a prináša to najlepšie potešenie. 2. Rôzne teleskopická, rotácie a vibrácie módy, každý režim má iné účinky, ktoré sa dajú prispôsobiť podľa vašej rôzne potreby. 3. G-spot stimulácia, veľa frekvencie vám môže priniesť veľkú radosť. 4. Každý typ dildo má inú funkciu a vzhľad, ktorý vám môže priniesť inú skúsenosť. 5. Tento realistický falošné slnko má vynikajúce vodotesný výkon a silné prísavky, čo vám umožní vychutnať v rôznych príležitostiach, a je veľmi ľahko sa čistí. 6. Ručne pocit a tvrdosť, tento produkt je veľmi blízko k skutočný penis hračka, veľmi mäkké.To je tiež veľmi obľúbený produkt.

O balenie:

1*Dildo. 1*nabíjací kábel. 1*dar.

Typ-A:

Farba: telo.Rozmery: Dĺžka 22 cm/8.67 v, maximálny vstup dĺžka 14 cm/5.51 v, priemer 4cm/1.57 v.Hmotnosť: 440g/15.52 oz.Vibrácie: 10 vibračných frekvencií.Teleskopické: 10 teleskopická frekvencie.Swing: 10 druhov z swing frekvencie.Kúrenie: Jedno-tlačidlo vykurovanie.Použitie: bezdrôtové diaľkové ovládanie, môžete tiež ovládať na dildo sám.Vodotesný: Život je vodotesný.Napájanie: magnetické nabíjanie.Hluk: <50db.Použitie čas: asi 90 minút.Čas nabíjania: 90~120 minút.

Typ-B:

Farba: telo.Rozmery: Dĺžka 22 cm/8.67 v, maximálny vstup dĺžka 14 cm/5.51 v, priemer 4cm/1.57 v.Hmotnosť: 440g/15.52 oz.Vibrácie: 10 vibračných frekvencií.Swing: 10 druhov z swing frekvencie.Kúrenie: Jedno-tlačidlo vykurovanie.Použitie: bezdrôtové diaľkové ovládanie, môžete tiež ovládať na dildo sám.Vodotesný: Život je vodotesný.Napájanie: magnetické nabíjanie.Hluk: <50db.Použitie čas: asi 90 minút.Čas nabíjania: 90~120 minút.

Typ-C:

Farba: telo.Rozmery: Dĺžka 22 cm/8.67 v, maximálny vstup dĺžka 14 cm/5.51 v, priemer 4cm/1.57 v.Hmotnosť: 440g/15.52 oz.Vibrácie: 10 vibračných frekvencií.Sústruženie perly: 10 druhov z frekvencia otáčania korálky.Kúrenie: Jedno-tlačidlo vykurovanie.Použitie: bezdrôtové diaľkové ovládanie, môžete tiež ovládať na dildo sám.Vodotesný: Život je vodotesný.Napájanie: magnetické nabíjanie.Hluk: <50db.Použitie čas: asi 90 minút.Čas nabíjania: 90~120 minút.

Ochrana osobných údajov package:

Super súkromné balík, a napíšte "fitness vybavenie", len viete, čo je vo vnútri obalu. (Prosím, kontaktujte ma, ak máte nejaké otázky)

Informácie O Produktoch:

1. Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový a ovládateľné, starostlivo skontrolovať pred odoslaním. 2. Všetky výrobky sú vyrobené z bezpečných materiálov, 100% bezpečné a neškodné pre telo.

O doprave:

1.Prosím, aby malá chyba vo farbe a veľkosti. 2. Služby tranzitný čas je poskytovaná dopravcu, s výnimkou víkendov a sviatkov.Budeme expedovať tovar na vás, akonáhle je to možné.Dodacia lehota sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.Ak nechcete dostávať tovar v lehote 40 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a reagovať na vás, akonáhle je to možné.

Čo robiť, ak máte nejaké otázky:

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý.Ak nechcete vedieť, ako ho používať, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase, a prosím neotvárajte sporu.Veríme, že komunikácia je oveľa lepšie ako spor.Ak produkt nefunguje normálne, kontaktujte náš služby zákazníkom v čase.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a snažíme sa poskytnúť 100% uspokojivé riešenie.

O spätnej väzby:

Správame sa k zákazníkom, ako priatelia.Dúfame, že si môžete nakupovať od nás a byť viac šťastný a menej bolestivé a obáv.Vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, nezabudnite prosím zanechajte nám päť-hviezdičkový spätnú väzbu, ďakujem.

Štítky: vyhrievané dilda vibrátory, kovové vyhrievané dildo, 30 cm dildo, dildo hrubé, emoji, dildo obrovský, šišku obliečka na vankúš, dildo realistický, umelé sex dildo, 30 cm vibrátor.

Funkcia 4 Sex Hračky pre Ženy Masturbácia
Číslo Modelu Ženská Masturbácia
Funkcia 1 magnetické nabíjania
Nemravný Obrázok No
Funkcia 2 Realistické dildo
Pôvod CN(Pôvodu)
Vibrácie 10 vibračných frekvencií
Názov Značky DOPAMONKEY
Materiál Silikónové
Farba Telo
Kúrenie Jedno-tlačidlo vykurovanie
Funkcia 3 Remote control
So Sexuálnym Podtextom No
Teleskopická 10 teleskopická frekvencie
veľkosť Realistic dildo
Položka Druh Umelé penisy

Napíšte svoju recenziu!

Teleskopická Realistické dildo vibrátor bezdrôtové diaľkové ovládanie, vyhrievané vaginálnu stimuláciu G-bodu masáž, masturbácia, sex hračky pre dospelých

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty