27*8 CM Realistické Dildo Pre Ženy, Masturbácia, Super Obrovský Veľký Penis Dildofor Vaginálny, Análny prísavky Sex Shop Hračky

Novinka

€28.52

VARUJÚ: Ručne aktivovať, Č Vibrátor.

Popis Produktu

Celková Dĺžka :270 mm*80mm Pracovná Dĺžka: O 225mm 1, nájdete dildo je tak reálne, keď sa vám to podarí.To cítiť tak veľký, takže reálne v ruke. 2, O 80 cm dlhé, superior vo veľkosti, dokonale stimulujú ženské g mieste. 3, Realistické dildo je navrhnutý s silnú prísavku, ktorá vám umožní uvoľnenie ruky, a dosiahnuť orgazmus ľahko. 4, 100% vodotesný materiál uistiť, že môžete ho použiť vo vlhkom prostredí.

(1), Čistenie výrobkov pred a po použití umyť teplou vodou a antibakteriálne mydlo jemne pretrite uterákom alebo mäkkou handričkou. (2) Pred použitím, pridať kvapku alebo dva vaše obľúbené sex lubrikant na penis, dildo.

Ochrana Osobných Údajov Zaručená

Vaše súkromie je najviac dôležité pre nás.To je balený vzduchu stĺpec kuriér tašky, neprehľadné, NEMÔŽE VIDIEŤ OBSAH.a predvolený názov na obale je "Tlak-úľava Hračka".takže s našimi diskrétnom balení Môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri balenia vás!

Štítky: riesige análny plug, vzduch dildo, moje sexuálne hračky, veľké čierne dildo, sexuálne hračky, dildo obrovský, análny plug, peni rukáv, muž masturb, sex shop.

Nemravný Obrázok No
Funkcia 3 Realistické dildo žaluďa
Číslo Modelu LHK1060
Funkcia 1 Prísavky dildo
Farba Flesh Blue Coffee Black
Materiál PVC
Funkcia 4 Plné telo vodotesný
Funkcia 5 Umelé simulácia penis, dildo
So Sexuálnym Podtextom No
Čistá hmotnosť o 1250g
Funkcia 2 Mäkké, 360 stupeň twist
Položka Druh Umelé penisy
Pôvod CN(Pôvodu)
veľkosť 27*8.0cm

Napíšte svoju recenziu!

27*8 CM Realistické Dildo Pre Ženy, Masturbácia, Super Obrovský Veľký Penis Dildofor Vaginálny, Análny prísavky Sex Shop Hračky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty