4. júla Veniec Memorial Day Veniec Vlasteneckej Veniec Na vchodové Dvere Vlasteneckej Dekorácie Deň Nezávislosti 4. 2021#G30

Novinka

€6.62

4. Julys Veniec Memorial Day veniec Vlasteneckej Veniec Na Dvere

Funkcia:

Materiály:,Vlastenecká daisy veniec, Vlajky veniec, Daisy veniec, Ďalej júla veniec, Každodenné veniec

Zavesiť nad krbom, umiestnite ho na predných dverách alebo na steny v obývacej izbe.

Veniec môže byť použitý vnútorné alebo vonkajšie, takže je všestranný dekoračný doplnok.

Zobraziť tento dekoratívny veniec vonku celý deň bez obáv o meniacich sa poveternostných podmienok.

Ideálne pre Vianočný večierok, svadbu, spálňa, záhrada, balkón, swing, stojan, nákupné centrá, schodisko a mnoho ďalších dekorácií.

Veľkosť:

30x30cm(11.8x11.8 cm)

Popis:

Tento krásny Vlasteneckej daisy veniec s červenej, bielej a modrej poly vrecoviny oka a bieleho dreva hviezdy je skvelý spôsob, ako osláviť Ďalej júla ,Memorial day, deň Veteránov ,Vlajky deň veniec,deň otcov dar, deň nezávislosti, kolaudačné párty darček, vitajte domova , alebo len každodenné ukázať svoje vlastenectvo do našej krajiny a tí, ktorí slúžia na ochranu nás každý deň .To oživia akýkoľvek domov po celý rok.

Tento veniec môže byť použitý v interiéri alebo exteriéri a robí skvelé predné dvere veniec , meria približne 13.7" v priemere "a 4" hlboké a je ošetrené UV náter, pre zvýšenú ochranu.

Vence urobiť veľký kolaudačné párty darček, svadobný dar, výročie darček, svadobné sprcha dar, deň matiek darček , deň otcov dar ,darček k narodeninám, vitajte doma darček pre našich vojakov ,jeho skvelý spôsob, ako ukázať vašu podporu .

Prosím, majte na pamäti, že vždy, keď si znížiť akýkoľvek typ vrecoviny, že budete mať nejaké rozstrapkaniu a možno budete musieť orezania alebo vytiahnuť všetky voľné pramene, z času na čas.

Prosím, zobrazí vaše veniec alebo mimo nej, v dobre chránenej oblasti ako je krytá veranda alebo previs na ochranu proti poveternostným škody.To sa poistiť svoj veniec je živosť a dlhú životnosť.

Package zahrnuté

1 x Simulácia Veniec

Poznámky

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Vzhľadom na ručné práce, skutočného produktu sa môže mierne líšiť od obrázok

Štítky: dvere veniec, ratanový veniec, umelé pšenice, dekor veniec, dvere garland, falošné trávy, machy, magnolia strom, 4th july bikini, bifold dvere, Veniec.

Materiál BAVLNA
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky ISHOWTIENDA
Tvar Kolo

Napíšte svoju recenziu!

4. júla Veniec Memorial Day Veniec Vlasteneckej Veniec Na vchodové Dvere Vlasteneckej Dekorácie Deň Nezávislosti 4. 2021#G30

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty