Falošné Levandule Zavesené Veniec Veniec Na vchodové Dvere, Dekorácie, Vianočné Party, Svadba Y3O5

Novinka

€2.62

Materiál:Plast+Stádo

Veľkosť:

Priemer:cca 35 cm.

Farba:Fialová, Biela, Ružová

Funkcie:

1. Trendy kvetinový usporiadanie, ktoré bude vyhovovať všetky domova a zvýšiť všetky rustikálny & statku-štýl miestnosti,nostalgické poznámka k priemyselný štýl loft alebo primitívne výzdoba domu.

2.Veniec rastlina je horúci trend dekoratívny kus, ktorý vám prinesie elegantný & upokojujúci prítomnosti do akéhokoľvek priestoru celý rok.

3. Šaty veranda,terasa & dverí v moderný a elegantný spôsob,zavesiť na okno alebo doplniť svoj chodbe & plášti s niektorými prírodnými doplnkami.

4. Krásne & elegantný doplnok k akejkoľvek svadobný obrad dekor, party láskavosti,plavidlá, projekty,veľký kolaudačné párty,narodeniny a Vďakyvzdania predstaviť svojich priateľov alebo rodiny.

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte niekoľko líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

2.Vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas , kontrast, nastavenia, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky.

Package zahrnuté:

1 ks Levandule veniec

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Existuje tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Štítky: dvere veniec, ratanový veniec, dekor noel, dvere garland, christma veniec, umelé eukalyptu veniec, beret francúzsky klobúk, Veniec, jeseň garland, home decor.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Slamy
Tvar Kolo

Napíšte svoju recenziu!

Falošné Levandule Zavesené Veniec Veniec Na vchodové Dvere, Dekorácie, Vianočné Party, Svadba Y3O5

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty