JBL Vytrvalosť RUNBT Sweatproof Bezdrôtový In-Ear Slúchadlá Športové Bezdrôtové Bluetooth Slúchadlá IPX5 Nepremokavé Beží Slúchadlá

Novinka

€31.69

JBL Vytrvalosť RUNBT Sweatproof Bezdrôtový In-Ear Slúchadlá Športové Bezdrôtové Bluetooth Slúchadlá IPX5 Nepremokavé Beží Slúchadlá

Nikdy Bolí a Nikdy sa dostanú Von Výsledky veci, a keď budete mať perfektné slúchadlá nie je nič, čo stojí medzi vami a vaše cvičenie.Streaming bezdrôtovo, JBL Vytrvalosť RUNBT vám motivácia potrebujete tlačiť ťažšie s výkonnými JBL zvuku.S ich FlipHook™ design, môžu prispôsobiť v uchu, alebo za ucho na nosenie pre pridaná pohodlie.Pohodlné zmes FlexSoft™ ucho tipy a TwistLock™ technológia znamená, tieto poháriky sú zaručené nikdy ublížiť alebo vypadnúť.Vďaka IPX5 sweatproof, JBL Vytrvalosť RUNBT slúchadlá sledovať každý váš krok tak, potu a dažďu sa nezničí vaše cvičenie.S prehrávanie až 6 hodín, JBL Vytrvalosť RUNBT funkcia in-line mikrofón a diaľkové pre hands-free ovládanie zvuku a hovory.Magnetické puky bezpečné Vytrvalosť RUNBT pohodlne okolo krku, aj keď nie v použitie.Užite si cvičenie!

Vlastnosti a Výhody:

Fliphook™ Flexibilné obojstranný dizajn umožňuje nosiť slúchadlá buď v uchu, alebo za ucho.Nikdy neublížil.Nikdy sa dostanú von.Vďaka TwistLock™ a FlexSoft™ technológie, tieto slúchadlá sú ľahké a ergonomicky postavený zabezpečiť bezpečnú priľnavosť a stabilitu bez ohľadu na cvičenie.Sweatproof Navrhnutý tak, aby vydržať a prežiť svoj vysokej intenzity vonkajšie alebo vnútorné cvičenie relácie v každom poveternostné podmienky. 6 hodín bezdrôtového prehrávania Bluetooth® wireless umožňuje prenos kvalitnej hudby bez obáv z chaotický vodičov zasahovanie do tréningu.Hands-free hovory V riadku jedno tlačidlo diaľkového s mikrofónom umožňuje hands-free volanie, čo vám umožní zamerať sa na vaše cvičenie.Dvojité stlačenie tlačidla aktivuje službu asistent Google alebo Siri.Magnetické Puky Magnetické slúchadlá, ktoré umožňujú jednoduchú správu káblov, keď nie v použitie.

JBL zvuk kultovým

High-výkon 8mm dynamické jazdné jednotky prináša zvukové pole optimalizované pre šport, silný low frequency šokujúce a dynamické zvukové efekty, tlmočenie väčšina populárnej, rockovej a iné typy hudby môžete počúvať počas športových a naozaj stimulovať vaše športové potenciál a prebojujte sa sami .

Bezdrôtový Bluetooth prenosu technológie

Bluetooth verzia 4.1, bezdrôtový prenos s vysokou kvalitou zvuku, ktorá umožňuje pohyb bez zábran a slobody.

Fliphook TM*

Dva-pásmový nosenie, pružné obojstranný dizajn umožňuje nosiť headset alebo za ucho, tak, že pohyb je stabilný a starať-free.

Pohodlné na nosenie, stabilný a starať-free

Vďaka TwistLock™ a FlexSoft™ technológií, slúchadlá sú ergonomicky navrhnuté tak, aby zabezpečili pohodlie a stabilitu pri väčšine športov.

Nepremokavé a sweatproof dizajn

IPX5 vode a potu doklad, v rôznych poveternostných podmienok, môžete nosiť slúchadlá pre high-intenzity a dlho-trvajúce cvičenie exteriéri, alebo v interiéri.

6 hodín životnosti batérie

Až 6 hodín výdrž batérie, čo vám umožní vykonávať starať-free, pripravený na cvičenia v ľubovoľnom čase.

Jeden kľúč hands-free hovoru

One-touch drôt-riadený mikrofón podporuje hands-free volanie, umožní vám sústrediť sa na cvičenie.

Magnetické jednotky, ľahko ukladať a ľahko sa prenáša

Keď sa nepoužíva, magnetické zátkové chrániče sluchu môže zabrániť káble z nezamotá a sú ľahko sa prenáša.

Balenie Zoznam:

1 pár VYTRVALOSŤ RUNBT, 3 veľkosti zátkové chrániče sluchu, 1 rozšírené chrániče sluchu, 1 nabíjací kábel, záruka 1/varovanie (W / !) pokyny, 1 QSG/bezpečnostná príručka (Y / i)

Štítky: h61, veľké jbl originál, lavalier mikrofón xlr, bluetooth neckband, zlaté reproduktor, earphon, headphon, jbl sprint bluetooth slúchadlá, bluetooth headset jbl, uiisii slúchadlá bluetooth.

Bezdrôtové Typ bluetooth
Hmotnosť 19.7 g
S Mikrofónom Áno
Frekvenčný Rozsah 20 - 20000Hz
Certifikácia CE
Priemer Vodiča 8 mm
Podpora Pamäťovej Karty No
Typ Batérie Lithium-Ion Polymer Battery
Nabíjanie Metóda KÁBEL
Impedancia 16 Ohm
Rýchlosť poplatok Áno
Ovládanie Hlasitosti Áno
Je bezdrôtové Áno
Číslo Modelu JBL Vytrvalosť RUNBT Sweatproof Bezdrôtový In-Ear Športové Slúchadlá
Pôvod CN(Pôvodu)
Ovládacie Tlačidlo Áno
nepremokavé Áno
Funkcia Monitor Slúchadlá, pre Video Hry, Bežné Slúchadlá, Pre Mobilný Telefón, HiFi Slúchadlá, Šport
Dĺžka Riadok 0.62 m
Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Silikónové
Bluetooth Verzia 4.1
Maximálna doba hovoru 6 Hodín
Počet Vodičov 2
Konektory Žiadne
Komunikácia Bezdrôtové
Štýl In-ear
Funkcie nepremokavé, S Mikrofónom, Amazon Alexa Podporu, Apple Siri Podporu, Google Asistent Podpory
Typ Magnetu Iné
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Vocalism Princíp Dynamický
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie No
Konektor Typu Žiadne
Podpora APLIKÁCIÍ No
Citlivosť 102dB
Zoznam Balíkov Používateľská Príručka, Nabíjací Kábel, Vymeniteľné Doštičky, Nastavené
Názov Značky jbl
Názov Produktu JBL VYTRVALOSŤ RUNBT Bezdrôtový Bluetooth Headset

Napíšte svoju recenziu!

JBL Vytrvalosť RUNBT Sweatproof Bezdrôtový In-Ear Slúchadlá Športové Bezdrôtové Bluetooth Slúchadlá IPX5 Nepremokavé Beží Slúchadlá

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty