Z8 Bluetooth 5.0 Kostné Vedenie Bezdrôtové Slúchadlá Športové Slúchadlá s Mikrofónom Sweatproof

Novinka

€29.76

Z8 bluetooth 5.0 kostné vedenie bezdrôtové slúchadlá športové slúchadlá s mikrofónom sweatproof Funkcie: headsetu sa používa oscillato r vodiča namiesto bežných reproduktorov.Headset prenáša zvuky tým, že upozorňuje lebky, pojednávanie alebo bubienka poškodený.Headset je earfree štýl, nevzťahuje uši, alebo v ušiach, používatelia môžu počuť mimo hlas a slúchadlá hlasy v rovnakom čase, ktorý pomáha ľuďom zostať v strehu, aby okolia, vyhnúť sa nebezpečenstvu a medzitým vychutnajte si hudbu .Headset prenáša zvuky cez kosti, to je veľmi priateľský k ľuďom s menšími poruchami sluchu pre použitie headsetu, aby si musics.Neckband štýl, je veľmi vhodný pre športy ako beh, jogging, bicyklovanie a jazda atď, pohodlnejšie a zdravšie.Špecifikácia:

Bluetooth čip: CSR8635

Bluetooth verzia: 5.0

Efektívny dosah: 10M

Frekvenčný rozsah (Hz)﹕20 HZ--20KHZ

Impedancia (ohm)﹕8Ω

Príjem citlivosť (dB)﹕88dBm

Batéria: 200mAh batérie

Hovoríme čas(H)﹕6H

Hudba čas(H)﹕6H

Pohotovostná čas(H)﹕10 dní

Čas nabíjania(H)﹕2H

USB port: USB, MIC

Veľkosť produktu﹕139*104*60 mm

Hmotnosť výrobku﹕36g

Balenie Zoznam:

1*Bluetooth headset

1*USB nabíjací kábel

1*pár zátkové chrániče sluchu

1*návod na použitie Doprava: Normálne, budeme loď dobré do 3-8 dní po zaplatení poplatku podľa objednávky zákazníka čas na balenie a preprava, musíme starostlivo skontrolujte kvalitu tovaru, predtým, než loď, takže nejaký čas zvládnuť. 2. Prosím uveďte vašu doručovaciu adresu, ako je podrobne, ako je to možné, vrátane úplné meno, dom č., ulica, obec, krajinu, psč a kontaktné nie.s cieľom získať vašu zásielku úspešne. 3. Vyberáme bezpečnú a rýchlu prepravu spôsobom.

Dôležité poznámky:

Logistické sledovanie informácie:

Ak váš sledovacie číslo je žiadne logistické informácie, ako tisíce balíky zaslané do iných krajín, logistických spoločností nemal aktualizácia logistické informácie, prosím, kontaktujte nás prvýkrát, Prosím, láskavo nie sú priamo otvoriť sporu.Sme prvý čas pre vás riešenie!

Čas dodania:

Z dôvodu vyššej moci faktory: hurikány, rainstorms vplyv lety.Vedúci logistiky meškanie.Sme čestní predajcovia, nebude vám trpieť žiadne straty.Uveďte, prosím, logistickej spoločnosti trochu čas spracovania, budeme čakať na package k dosiahnutiu vašej strane.

Ak vaše logistické informácie príde na miestnej pošte:

Ak miestnej pošte nebol kontaktovať, kontaktujte, prosím, miestnu poštu, hneď ako to bude možné dostať v balení.Inak, nadčasy doručenia zásielok, miestna pošta vráti svoj pozemok, dôsledky samostatnosti.

Ochrana čas uteká:

Keď sme skončili čas prepravy, ak je výrobok na ochranu obdobie uteká, prosím, rozšíriť produkt ochrany obdobie od seba, alebo kontaktujte nás, láskavo neotvárajte sporu priamo.

Dovozné clá:

Dane nie sú zahrnuté do ceny objednávky.Dovozných ciel a daní sú kupujúceho zodpovednosti.

Služby:

Ak máte akékoľvek otázky, prosím, pošlite nám Lgmspojmat.sk správy, odpovieme vám zvyčajne do 24 hodín, ale môže byť dlhšia, cez víkend alebo dovolenku.

Keď dostanete tovar, ak existuje nejaký problém, prosím kontaktujte nás a nie priamo otvoriť sporu.Sme sľub, ktorý sme vám spokojní riešenie po tom, čo sme potvrdili to.Sme tiež budete pozitívne hodnotenie.

Ak ste spokojní s objednávkou alebo službu, bude vysoko ocenil, že ste nás nechať 5-hviezdičkový spätnú väzbu.Medzitým dáme vám všetky 5-hviezdičkový spätnú väzbu, ako dobre.Prajeme vám pekný nákupné skúsenosti a veľmi pekne vám ďakujem.

Štítky: vedenie headset z8, longboard, 50 bluetooth headset, kostné vedenie leegoal z8, e26 objímky, batéria doogee x20, ucho vedenie z8, IP68, earphon pre telefón, earphon.

Podpora APLIKÁCIÍ No
Štýl Neckband
Mušle Typ Zapečatené
Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Silikónové
Názov Značky CABEISDIO
Konektor Typu Žiadne
Bluetooth Verzia 5.0
Funkcie S Mikrofónom, Duálne Pripojenie
Priemer Vodiča 10 mm
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie No
Zoznam Balíkov Používateľská Príručka, Nabíjací Kábel
Funkcia Pre Mobilný Telefón
Kodeky sbc
Nabíjanie Metóda KÁBEL
Citlivosť 88dB
Konektory USB
Celkové Harmonické Skreslenie 0.1%
Ovládanie Hlasitosti Áno
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Je bezdrôtové Áno
Komunikácia Bezdrôtové
Počet Vodičov 2
Frekvenčný Rozsah 20 - 20000Hz
Bezdrôtové Typ bluetooth
nepremokavé No
Certifikácia CE, FCC, ROHS
Pôvod CN(Pôvodu)
S Mikrofónom Áno
Typ Magnetu Neodýmu
Odolnosť
Vocalism Princíp Kostné Vedenie
Ovládacie Tlačidlo Áno
Číslo Modelu Z8
Podpora Pamäťovej Karty No
Dĺžka Riadok 0m
Max. Výstup 100mW

Napíšte svoju recenziu!

Z8 Bluetooth 5.0 Kostné Vedenie Bezdrôtové Slúchadlá Športové Slúchadlá s Mikrofónom Sweatproof

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty