2 Pack Univerzálne Cyklistické Náhradné Hubky Podložky Nastaviť Prilbu Vankúše Auta na Bicykli jazda na Bicykli Motocyklové Prilby

Novinka

€2.92

Package Zahrnuté :54 Ks(2 Sady), Za Sadu 9 ks náhradné Cyklistické prilby podložky + 18 kus lepiacej Háku&Slučky kruhy.

Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného hubky materiál, priedušné, mäkké a trvanlivé,poskytuje maximálne pohodlie a stabilitu.Prísť s lepidlo kruhy, jednoduchá inštalácia a odstránenie.

Používa na nahradenie opotrebované alebo chýbajúce podložky na vaše cyklistické prilby.Takže prilby viac pohodlné na nosenie.ktorý poskytuje komfort bez toho, aby ste žiadnu záťaž.

Univerzálne cyklistické prilby čalúnenia sú funguje skvele vo všetkých bike a prilieb.Ľahko umývateľný a odolný, rýchle sušenie.Jednoduchá inštalácia a odstránenie.

Farba: Čierna / Červená

Materiál: hubky

Obsah Balenia:

2 nastavte x bike prilba podložky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: cycl prilba, mtb prilba, batfox mtb, batfox, bicycl prilba, bicykel mtb prilba, kormidle mtb prilba, kormidlo, cyklistické prilby, 150 cm parochňu, čínsky ventilátor.

Veková Skupina (Dospelí) Mužov
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Huba, ABS
Certifikácia Žiadne
Farba Black Red

Napíšte svoju recenziu!

2 Pack Univerzálne Cyklistické Náhradné Hubky Podložky Nastaviť Prilbu Vankúše Auta na Bicykli jazda na Bicykli Motocyklové Prilby

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty