Jazdecká Prilba W/Predné&Výstražné Svetlá Deti, Dospelých, Požičovňa Elektrické Auto, Skúter M-L Cyklistické Prilby Na Bicykli Bezpečne Spp

Novinka

€12.78

Popis:

[Automatické svetlo-snímanie LED osvetlenie] Svetlé, nie však oslňujúce.Vybavený vysoko-jas LED osvetlenie skupiny, s automatickým svetlo snímanie funkciu, lesklé prilba môže automaticky spustiť alebo pohotovostnom podľa intenzity okolitého svetla.Pomocou presnej zrkadlo leštenie technológie, svetlo, bar, môže osloviť visual vzdialenosti 180 m, ktoré je intímna spoločníkom v strede noci.

[Nepremokavé dizajn je vhodný pre všetky druhy počasia] prilby prijíma lPX4 nepremokavé dizajn, ktorý môže byť rainstorm v krátkom čase.Pre vašu bezpečnosť, prosím, nenechajte dážď na dlhý čas pri sebe.

[Size] Tento cyklistické prilby môžete nastaviť hlavu cez dial na chrbát a nastaviteľné ramenný popruh, takže si môžete nosenie prilby v správnej polohe a cítiť sa pohodlne a uvoľnene.Veľkosť hlavy: M:21.55-22.44 palcov (54-57 cm),L: 22.83-24.02 palcov (58-61 cm). 【Č mikrofón a reproduktor] vyzýva

[Neoddeliteľnou tvarovanie pre lepšiu ochranu] škrupina prilby je vyrobená z PC (polykarbonát) materiál, a vo vnútri je vyrobené z dovezených PSI-205T vysoká hustota polystyrénu).Neoddeliteľnou lišty vonkajšie a vnútorné vrstvy výrazne zvyšuje odolnosť proti nárazu prilby a robí denne na cestách bezpečnejšie.

[Zabudované otvory, lepšie vzduchovej priepustnosti, rýchlejšie chladenie, zatiaľ čo prilba chráni hlavný orgán znížiť kontrast.Pre bezpečnosť a dobré vetranie.

Špecifikácie:

Názov produktu: prilby, osvetlenie výstražné svetlo

Hlavný materiál: shell pc+ čierna EPS vnútornou vložkou

Farba: Čierna, Biela, Ružová, Modrá

Čistá hmotnosť M: 340g, m-Veľkosť vhodná pre obvod hlavy (54-57 cm)

Čistá hmotnosť L: 360 g, L-veľkosť vhodná pre obvod hlavy (58-61cm)

Package Zahrnuté:

1 * prilba

Štítky: cycl prilba, dospelých trojkolka, prilba otvorené, kormidle mtb prilba, auto pre dieťa na disku, skúter sedadla, 10 ml striekačky, poc deti cyklistické prilby, kolobežka pre dospelých, prilba pre dospelých.

Pôvod CN(Pôvodu)
Veková Skupina (Dospelí) Ženy
Materiál ABS

Napíšte svoju recenziu!

Jazdecká Prilba W/Predné&Výstražné Svetlá Deti, Dospelých, Požičovňa Elektrické Auto, Skúter M-L Cyklistické Prilby Na Bicykli Bezpečne Spp

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty