LED Laserové Pet Mačka Hračka 5MW Red Dot Laserové Svetlo Hračka Laserový Zameriavač 530Nm 405Nm 650Nm Ukazovateľ Laserové Pero Interaktívne Hračka s Cat

Novinka

€1.13

* Špecifikácia produktu: φ14 × 155 mm *Výstupná vlnová dĺžka: 532nm zelená, červená svetlo 650nm, modré, fialové svetlo 405nm *Výstupný výkon: 5mw *Rozsah: 500 m *Spot priemer: minimálne mieste priemer ≤ φ1.0 mm; svetlo spot na 15m *Produkt materiál: hliník *Batérie: 2*AAA suché batérie výrobku vzhľad (balík nie je k dispozícii) *Vzhľad farba: čierna *Laser typ: Viditeľné laserové Diódy *Špecifikácia funkcie: fixed focus, spot light spot, kontinuálny výstup, kontinuálne životnosť > 5000 hodín *Obvod Ovládanie: APC Line *Pracovné napätie: DC=3V *Začína napätie: DC=2.3 V *Pracovný prúd: I *Pracovná teplota: +20 ° C ~ +30 ° C *Skladovacia teplota: +10 ° C ~ +40 ° C *Tip: Ak je chladné počasie, prosím dajte zelený laser do vrecka, teplo môže laser začať normálne.a potom ju dajte do batérie.To je, pretože teplota je nízka a laserové začína pomaly.Package zahrnuté: 1*Laserové ukazovátko (batéria nie je súčasťou balenia)

Gecko vykradli moja hračka!!!

(Obrázok od kupujúceho)

Použite laser správne: 1. Laser je škodlivé pre ľudské oko.Nie nasmerovať ju na ľudské oko.Prosím uchovávajte mimo dosahu detí, aby ste predišli úrazom.Vyhnite sa priamemu žiarili oči. 2. Prosím, osvetlenie, laser na dlhý čas (najmä zelený laser).To je najlepšie nesmie presiahnuť 30 sekúnd v lete.Ak máte pocit, laser, baterka alebo pero je horúce, prosím, zastavte to hneď, až kým sa úplne ochladí. 3. Pri použití v zime, zelený laser môže byť potrebné zahreje na dobu, na dosiahnutie čo najlepšieho jas.Môže byť umiestnená vo vrecku a potom dať do batérie.Kontinuálne osvetlenie doba by nemala presiahnuť 1 minútu.V snahe zabrániť laser z starnutia príliš skoro, alebo prehriatím, a to spôsobí poškodenie laser LD alebo modul. 4. V art gallery, pretože niektoré obrazy môžu byť strach zo svetla, nie je vhodné použiť laser. 5, v zoo, aby sa zabránilo plašenie zvierat, by nemali používať laser. 6. Keď nadšencov astronómie použiť laserový bod na hviezdy, by mali venovať pozornosť.Nemali by sa použiť star pero často a dlho, tak, aby neobmedzoval ostatných ľudí zo sledovania hviezd a fotografovanie. 7. Na verejných miestach, kde je veľa ľudí, aby sa zabránilo náhodnému úrazu ostatným, laserové by malo byť zastavené. 8. Niektorí vysoko-výkonné laserové majú zjavnú tepelné účinky a nemôže byť použitý nepretržite, dlhý čas, najmä pre polovodičové lasery, ktoré sú citlivé na teplotu. 9. Keď používate laser, byť opatrní, aby kladné a záporné svorky batérie sú správne vložený, a naopak môže spaľovať okruhu alebo iluminátor.Laserové pero, mali by byť odstránené, keď to nie je dlho používaná.

Štítky: červená bodka, e red dot sight, pletené pet hračky, cat hračka pre, laser, cat hračka, tactital red dot laser, žiara hračka, loco laser cat hračka, textílie, hračky pre mačky.

Rozsah 500 metrov
Hračky Typ Laser Hračky
Druh mačky
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Kov, Hliníkové zliatiny
Zdroj Napájania 2xAAA batérie (nie sú súčasťou)
Funkcia Dlhé vzdialenosti / Portable / Svetlý / Stable
Poznámka Vyhnite sa priamemu oči, aby laserový lúč
Aplikácia Lov / Camping / Vyučovanie / Stretnutie
veľkosť 155mm x 14mm x 14mm
Farba tela čierna

Napíšte svoju recenziu!

LED Laserové Pet Mačka Hračka 5MW Red Dot Laserové Svetlo Hračka Laserový Zameriavač 530Nm 405Nm 650Nm Ukazovateľ Laserové Pero Interaktívne Hračka s Cat

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty