Mačka Scratcher Loptu Hračky pre Mačky Cat Poškriabaniu Loptu Koliesko pre mačky Sisalové Lano Loptu Vlnitého Papiera Mačka Škrabka Hračky pre Mačky

Novinka

€4.38

Funkcie:

* Viaceré Funkcie: Dobre navrhnuté podľa mačacie návyky, praktické, inovatívne, ekologické ochrany, úsporné, multi-funkčné, malý a kompaktný, nie zaberajú príliš veľa miesta.

* Nábytok Ochrany: Vaša mačka sa môže ľahko brúsiť jeho labky, zabrániť mačka z škrabkanie vašej podlahe, gauč, vankúše a nábytok.

* Pritiahnuť Mačky'Attention: Upútať vašu mačky hrať.Chránia váš nábytok z poškriabaniu a uspokojiť mačka prirodzenú poškriabaniu inštinkt.

* Prinášať Radosť Mačky: Mačacie obľúbenú hračku, prinesie radosť na nich, môžete tiež zaostriť mačacie pazúry.

* Jednoduchá Inštalácia: Jednoduché ovládanie.Z masívneho dreva a konopné lano materiál, recyklovateľná, ekologicky ochrany, opotrebovaniu.

* Jednoduchý, moderný a všestranný.Prírodné drevo a moderný nábytok štýl rodiny nie sú nenápadné a zmes v rodine.

*Mačky sa rodí s láskou otvorov, a táto hračka uspokojí svoju lásku brúsenie pazúrov a burrowing!

*Mačky majú prirodzené ostrenie inštinkt, aby ich pazúry od získania príliš dlho.Mačacie pazúry sú ostré a rýchlo rastú.Na pichliačov na špičke pazúry sú príliš dlhé, ktoré budú mať vplyv na mačacie prechádzky a dokonca aj bodavá z imitácie mäso pad.

Špecifikácia:

Materiál: Prírodné Drevo + Konopné Lano

Veľkosť: Cca. 22x18x16cm/8.66x7.08x6.29-palcový ,Lopta Priemer: 16 cm/6.29 palec

Malá Veľkosť: Cca. 18X18X16cm/7.08x7.08x6.29inch ,Lopta Priemer: 12 cm/4.72 palec

Balenie zoznam

1 x Cat hračka

Štítky: mačka telocvični, cat tower, cat hračka pre, cat hračka, MAČKA, mačka stúpania, mačka cvičenie koliesko, mačka škrabka, mačka hra, cat scratch.

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh mačky
Materiál Drevo
Hračky Typ Gule
Názov Značky hifuar
Je To Inteligentné Zariadenie No

Napíšte svoju recenziu!

Mačka Scratcher Loptu Hračky pre Mačky Cat Poškriabaniu Loptu Koliesko pre mačky Sisalové Lano Loptu Vlnitého Papiera Mačka Škrabka Hračky pre Mačky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty